Sassuolo får förtroendet till 1.67 hemma mot tabelljumbon Benevento.

Senaste mötet:
Benevento - Sassuolo 1-2

Serie A
14 Sassuolo 31 7 9 15 21:51 -30 30p
20 Benevento 31 4 1 26 26:73 -47 13p

Sassuolo hemma:
2-6-7 7:19

Form:
V,V,O,O,O

Senaste match:
Milan - Sassuolo 1-1

Benevento borta:
0-0-15 7:39

Form:
F,F,F,V,F

Senaste match:
Benevento - Juventus 2-4

Sassuolo ser äntligen ut att ha steppat upp - fem raka matcher utan förlust och där har man bland annat snott poäng av både Milan och Napoli. Spelarmaterialet är helt klart bra nog för att klara sig kvar, och fortsätter Sassarna prestera på samma nivå som laget gjort den senaste månaden ska man lösa Serie A-kontraktet. Problemet har varit målskyttet, vilket egentligen har varit under all kritik - 21 mål på 31 matcher är såklart sämst i ligan och naturligtvis långt ifrån godkänt. Men efter att Babacar anlänt till klubben i januari ser offensiven ändå rätt spännande ut med Politano bredvid senegalesen. Dessutom finns det spelare som Berardi och Matri på bänken som är fullt dugliga anfallare.

Benevento kommer att spela Serie B nästa säsong, det är skrivet i sten. Nykomlingarna har gjort en rekordusel säsong och har i ärlighetens namn ingenting att göra i Serie A. Bottenkonkurrenterna Crotone och Hellas vann förra helgen så nu bör väl Benevento mer eller mindre checkat ut?

Förväntade laguppställningar:

Sassuolo 3-5-2
Politano Babacar
Rogerio Magnanelli Mazzitelli Adjapong Missiroli
Dell'Orco Acerbi Peluso
Consigli

Skadad: Letschert (5/0), Goldaniga (13/1), Lirola (8/0), Sensi (16/2)

Benevento 4-3-3
Diabaté Guilherme Brignola
Djuricic Sandro Viola
Letizia Tosca Djimsiti Sagna
Puggioni

Avstängd: Lucioni (8/0)
Skadad: Antei (8/0), Memushaj (17/0), D'Alessandro (16/1)

Med tanke på att motivationen och att självförtroendet lär vara på topp hos hemmalaget tycker jag att 1.67 känns som ett spelvärt odds trots allt. Benevento tappade egentligen sin enda fixstjärna (Ciciretti) i januari, dessutom har lagkaptenen Lucioni tidigare åkt fast för dopning och det är inte heller några dussinspelare som finns på skadelistan hos gästerna. Frågan är - ska Benevento gå en hel säsong utan att ta en enda poäng på bortagräs?! Sjukt nog känns det så.

1-0/2-0?

Lycka till vid rygg!

This is the stats tab
This is the post tip