Raka tvåan på Manchester United när laget besöker Southampton och St Mary's Stadium. Tas redan tisdag natt, spelas på lördageftermiddagen.

Manchester United har fortsatt leverera i ligan där matchen mot Stoke är den enda matchen där de röda har tappat poäng.
4-0 West Ham
Swansea 0-4
2-0 Leicester
Stoke 2-2
4-0 Everton

Senaste matchen mot Everton gjorde United en stabil insats. Mot slutet rann det iväg ordentligt då både 2, 3 och 4-0 kom i de åtta sista minuterna. Valencia dunkade in
1-0-målet redan i den 4:e minuten. Pogba är fortsatt skadad, men truppen är bred och tycket laget har god chans till en trepoängare här. Tror det kan bli en tajt match där United går segrande efter 90 minuter plus tilläggstid.

Southampton kan ställa upp ett bra lag hemma på St Mary´s Stadium. Virgil van Dijk är tillbaka och lär peppa laget till en bra insats. 9:e plats i ligan får Mauricio Pellegrino ändå vara helt OK-nöjd med. Två vinster, två oavgjorda och en förlust.
0-0 Swansea
3-2 West Ham
Huddersfield 0-0
0-2 Watford
Crystal Palace 0-1

Gott och blandat helt enkelt! Har gjort det bättre i försvaret där nollan har spikats mot Swansea, Huddersfield och nu senast Crystal Palace. Detta blir lite utav den första utmaningen för Southampton. Manchester United kommer på besök och det kommer bli betydligt tuffare än det motstånd The Saints har mött i de fem första omgångar.

Möjliga startelvor
Southampton: Forster: Soares, Dijk, Hoedt, Bertrand: Tomeu, Lemina: Tadic, Davis, Redmond: Gabbladini.
Manchester United: Gea: Valencia, Bailly, Jones, Young: Matic, Fellaini: Mata, Mkhitaryan, Rashford: Lukaku.

Spel: Manchester United vinst till 1.80 hos bet365 , med 2/5 units.