Astana från Kazakstan har gjort det bra hittills under Europa League.
Men nu har luften pyst ut.
Den gjorde egentligen det redan under januarifönstret när lagets store stjärna Junior Kabananga lämnade klubben för att gå till Saudi Arabiens Al-Nassr FC.
Han vann skytteligan i serien med 19 fullträfffar, och även gjort 3 mål på 5 EL-matcher den här säsongen.
Även innermittfältaren Srđan Grahovac (26/8) har lämnat klubben för Rijeka.
Sedan har Astana även nya problem.
Bäste mittbacken Yuri Logvinenko (22/4) är avstängd, medan starke mittfältaren Serikzhan Muzhikov (29/6) är skadad.
Astana hade inför första mötet inte spelat en tävlingsmatch sedan 4 november, man försökte hitta formen med att träningsspela mot bland andra Häcken.
Då föll man med 2–0...
Första mötet slutade med en tydlig 3–1-seger för Sporting och jag tror att Sporting tar den här matchen seriöst och vinner klart igen. Nu slipper man dessutom en 8 timmar lång flygresa.
Sporting Lissabon är bra, kom trea i sin CL-grupp bakom Barca och Juve, och vill nå långt i Europa League.
Tränare Jorge Jesus kanske roterar på några platser, men kommer inte att chansa och skicka ut ett B-lag. Sporting har match först på måndag mot ett svagt Moreirense så den fajten behöver man inte lägga så mycket fokus på.
Ett betydligt starkare Sporting bör vinna den här matchen bekvämt mot ett ett Astana utan sina stjärnor, med långresa i kroppen (8 timmar) samt ett hopplöst läge.
Det här är faktorer som gör att jag spelar Sporting Lissabon -1.5 mål till 1.95 hos LeoVegas . Men eftersom laget "inte" behöver vinna skruvar jag ändå ned insatserna denna gång.

SPORTING LISBON (4-2-3-1): Rui Patricio; Piccini, Coates, Pinto, Coentrao; Carvalho, Battle; Martins, Fernandes, Acuna; Dost.
ASTANA (4-1-4-1): Eric; Shitov, Maly, Anicic, Shomko; Beysebekov; Twumasi, Maevsky, Tagybergen, Tomasov; Despotovic

Insats: Låg (Låg/Medel/Hög).

This is the stats tab
This is the post tip