Juventus +0,5 (samma som X2) spelas till 1.78 hos LeoVegas .

Senaste mötet:
Juventus - Tottenham 2-2

Tottenham form:
O,O,V,V,V

Senaste match:
Tottenham - Huddersfield 2-0

Juventus form:
V,O,V,V,V

Senaste match:
Lazio - Juventus 0-1

Första matchen:
Det första mötet i Turin såg ganska snabbt ut att bli en ensidig historia. Spurs såg inte alls redo ut för uppgiften och Higuaín hade gjort 2 mål redan efter 9 minuter spel. Efter det valde Juve att backa hem och ge initiativet till Tottenham vilket visade sig bli väldigt kostsamt. När 90 minuter hade spelats så visade resultattavlan 2-2, och det var knappast orättvist. Engelsmännen dominerade större delen av matchen. Men, Juve hade sina omställningslägen och Higuaín kostade på sig att missa en straff vid ställning 2-1.
***

Jag tror inte Juventus som jag håller snäppet högre än Spurs gör om samma misstag igen. Bortsett från den andra halvan av matchen mot Tottenham så gör Juventus allting rätt just nu - fjorton raka segrar med bara ETT insläppt mål är helt sjukt! I helgen besegrade "Den gamla damen" Lazio på Olimpico efter att Dybala gjort ett otroligt vackert mål på tilläggstid. Moralhöjare! På tal om Dybala. Som ni kanske vet så var han skadad i det första mötet men han är nu helt fit for fight vilket såklart är ett stort plus för gästerna.
Vi ska definitivt inte underskatta Tottenham som visar fin form och har åtta raka segrar på Wembley. Men jag tror Juventus med en helt annan rutin på den här scenen har hyfsade chanser att nå kvartsfinalspel trots utgångsläget.

Allegri tog idag (tisdag) ut matchtruppen och både Higuaín och Dybala som tidigare varit skadade finns med. Cuadrado, Mandzukic och Bernardeschi saknas.
Pochettino får klara sig utan Alderweireld som är skadad och Aurier som är avstängd.

För att summera reket så tror jag att Juventus med enorm rutin och med en bättre trupp en senast har större möjligheter än vad spelbolagen tror. Svårt att se att Allegri gör om samma misstag igen.
Dessutom så behöver inte Tottenham nödvändigtvis vinna då både 0-0 och 1-1 räcker med tanke på fler gjorda bortamål.

1-1/1-2?

@3quartistan på twitter

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip