Speltips: “Bet Builder” Blåvitt vinner matchen + under 4.5 mål till 1.82 hos nya Expekt

--------------------------

Västkusten bjuder på en del ångest när Allsvenskan ska avgöras. Varbergs BoIS har sedan en tid tillbaka redan stått klara för degradering medan gästerna IFK Göteborg ska spela för att undvika kvalet till Superettan. Det kändes som Varberg var något att räkna med när de hade 3-0 på IFK Norrköping efter dryga 50 minuter i senaste omgången, de skulle dock återigen hitta en väg att förlora. Klarar de av att ställa om och tagga till ordentligt för att förstöra för Blåvitt?

Varberg
Senaste match: IFK Norrköping - Varberg 4-3
xG: 3.18 - 2.23
Skott/skott på mål: 20/8 - 13/4
Possession(%): 56 - 44
Hörnor: 11 - 7
En riktig hawaii-match där undertecknad var snett ute där känslan var att IFK Norrköping skulle visa på mest motivation inför spelaravtackningar och hemmasupportrar. Istället var det Varberg som visade på en riktig rivstart och chockade Peking. Det roliga skulle dock ta slut i andra halvlek när man föll ihop som ett korthus och lyckades förlora med 4-3 trots ledning med tre mål.

IFK Göteborg
Senaste match: IFK Göteborg - AIK 1-1
xG: 0.34 - 0.77
Skott/skott på mål: 8/1 - 13/3
Possession(%): 41 - 59
Hörnor: 3 - 8
Chansfattig match där IFK Göteborg nästan kändes nöjda med en poäng. De var inte alls det där taggade Blåvitt man är van att se utan det såg ängsligt och kampen saknades. En poäng får man vara nöjda med men däremot lär det nog bli någon förändring mot Varberg för att vinna mer boll.


Förutsättningar:
- BP, som har en usel målskillnad, måste vinna mot BK Häcken för att ha en chans komma ikapp Blåvitt.
- IFK Göteborg lär inte vilja lämna någonting åt slumpen i den andra matchen utan går för seger här direkt från start för att vara på den säkra sidan.

12. AIK 33 p (-6)
13. GBG 31 p (-5)
—---------------
14. BP 30 p (-14)
—------------------------------------
15. Degerfors 26 p (-31)
16. Varberg 15 p (-40)

Blåvitt visar kvaliteten över 90 minuter och säkrar kontraktet

Ett Blåvitt som går för seger mot ett Varberg som under hela säsongen aldrig räckt till. Det kan väl bara sluta på ett sätt? Nja, Allsvenskan är inte så enkel och Varberg lär kunna skapa lite nerv i en sådan här avgörande match. Beroende på resultatet i den andra matchen så skulle det också kunna bli en annan typ av press om exempelvis BP tar en tidig ledning. Möjligtvis får vi se en del kamp på en svårspelad plan till en början men där Blåvitt orkar mest och har kvaliteten för att ta hem och säkra ett nytt kontrakt under 90 minuter. Raka spelet på Blåvittseger är alldeles för lågt däremot tycker jag kombinationen med en hög lina på underspel är ett bra spel. 0-2 eller 1-3?

Speltips: “Bet Builder” Blåvitt vinner matchen + under 4.5 mål till 1.82 hos nya Expekt
This is the stats tab
This is the post tip