Växjö svek igår men tar nya tag redan idag när Chelsea får besöka London Stadium.

Chelsea att vinna med minst 2 mål spelas. Vinner Chelsea med ett mål så blir det pengarna tillbaka.

Lagens tre senaste matcher:

Watford-West Ham 1-1
West Ham-West Brom 2-2
Southampton-West Ham 1-3

Chelsea-Swansea 3-1
Wolves-Chelsea 0-2 (FA-cupen)
Burnley-Chelsea 1-1

West Ham har gjort en dålig säsongen inget snack om den saken. Laget ligger på en elfte plats och skulle vilja påstå att man inte har mycket att spela för. Kommer inte rasa och förlora resterande matcher men heller inte vinna alla. Kommer troligtvis sluta någonstans i mitten. Har haft stora problem när man mött topplagen den här säsongen. Problemet har i tidigare matcher varit defensiven. Har gjort mål i dom flesta matcherna men släppt in alldeles för många för att vara nöjda. Carroll, som har missat dom två senaste matcherna, ska vara tillbaka och redo för spel ikväll. Stort plus för West Ham men Antonio fick rött kort senast och det innebär att han är avstängd ikväll. Gjort 8 mål i ligan för West Ham den här säsongen och leder därmed den interna skytteligan.

Frågar du PL-anhängare så har redan Chelsea vunnit ligan. Men då tror jag dom flesta räknar med att det bärgas tre poäng i den här matchen. Senaste två matcherna på bortaplan i ligan har resulterat i 1-1. Men Liverpool är svåra på Anfield. Plumpen är väl att man inte kunde vinna mot Burnley. Är annars väldigt bra mot just dom lite sämre lagen i serien. Har vunnit 17/19 matcher den här säsongen mot lagen som hittas nedanför plats sex i tabellen. Hazard har varit tveksam men senaste rapporten tyder på att han kommer till spel. Senaste nio matcherna har det blivit 7-2-0. Dessa sju vinster har man vunnit samtliga med minst 2 mål. Skulle man leda så vill man gå för att avgöra och stänga matchen helt.

Chelsea känns för starka och när alla spelare är tillgängliga samt inget spel ute i Europa ser jag stora chanser till att man vinner mot West Ham på London Stadium ikväll.

Jag spelar Chelsea -1 asien @2.09 hos bet365 med 4/7u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip