Hejsan!

Har gått igenom Trebolls-marknaden och fastnat för ett par drag...

Framförallt Ian Poulter till trevliga 2,80.

Säger själv så här:
"–Bay Hill har en bra mix av hål, man kan ofta slå spoon eller hybrid från Tee och behöver inte vara brutalt lång, på en sån här typ av bana kan jag konkurrera med the big boys".

Har en pallplats under Arnold Palmer Invitational (2012) och har klarat kvalgränsen de sju senaste starterna på Bay Hill.

Sätts ut till samma odds som Haotong Li, som gör tävlingsdebut på Bay Hill. Har väldigt lite erfarenhet av tävlingsspel i Florida.

Scott Piercy har utnämnts till favorit. Känns tveklöst fällbar! Spelat Bay Hill tre gånger - aldrig lyckats greja cutten och heller aldrig skjutit ett varv under 71.

2,80 hos LeoVegas på en självsäker Ian Poulter känns klart spelvärt!

***
Måste även testa gamle räven Ernie Els till 4,75. Har passerat sitt bäst före datum, men kan fortfarande slå till med riktigt bra varv och gillar Bay Hill.

Charl Schwartzels torsdagsresultat på Bay Hill lyder: 74–76–72. Aldrig skjutit lägre än 70.

Emiliano Grillo är bolagens jättefavorit i den här trebollen. Känns väl förnuftigt vid en första anblick, men avslutade svagt i Indien där han precis kom "hem" ifrån. Helt annan typ av bana nu, dessutom med Jetlag i kroppen. Skulle inte förvåna om han får en oväntat tuff torsdag.

***
//Steven-Lee

This is the stats tab
This is the post tip