IKSU har växlat upp efter en ganska trög säsongstart. Laget från Umeå har 14 segrar på de 15 senaste matcherna. Gick in i säsongen som stora favoriter att få lyfta bucklan. Det finns ingen anledning att tveka på det här laget när man sett ur de spelar. Laget består till stora delar utav det svenska landslaget. Laget har en offensiv som är en klass bättre än övriga lag. Det är framför allt bredden som är deras styrka. Andra topplag har oftast en riktigt bra femma som står för målen. IKSU har tre femmor som alla kan gå in och leverera framåt.

Endre ligger femma i tabellen och är sedan länge klara för slutspel. Men man har det väldigt tufft just nu. Lagets stjärna, Sara Steen, är borta resten av säsongen. Laget har tre raka förluster. Det är framför allt vilka som stått på andra sidan planen som är problematiken för Endre. Det är sjundeplacerade Sirius och de två bottenlagen, Warberg och Karlstad. Ett Karlstad som hade fem raka förluster innan mötet mot Endre.

IKSU har fått igång maskinen och ser oerhört svåra att slå. Har gått över den här linan 4/5 senaste. Den femte gången vann man med 6-1 mot Dalen. Endre åker till säsongens svåraste bortamatch med ett självförtroende i botten. Jag tror man kommer få svårt att hålla nere siffrorna i eftermiddag.

Jag spelar IKSU över 6,5 mål @1.74 hos Nordicbet med 4u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip