Boston Bruins vs Montreal Canadiens

Goalies: Rask (confirmed) vs Price (confirmed)

Boston Bruins vann igår mot Vancouver Canucks i en jämn match som slutade 4-3 till hemmalaget. Bruins hamnade efter 5 min i ett underläge men hade vänt till 2-1 innan perioden var slut. Efter det bytte lagen mål med varandra och det var alltså Bruins och David Pastrnak som avgjorde matchen med 2 min kvar av matchen.

Montreal Canadiens rekade jag emot igår mot St Louis Blues. Mycket riktigt vann Blues matchen med 4-2 och Habs tveksamma spel fortsätter. Dock tycker jag liks oddsen var på Blues igår mot Habs, att vi får ett oerhört högt odds på Habs i natt. Habs var med bra mot Blues igår där man hade ett 2-2 ”deadlock” innan Patrick Berglund satte 3-2 med 30 sekunder kvar av andra perioden. Det blev ett psykologiskt viktigt mål för Blues som avgjorde matchen..

Som sagt tycker jag oddsen på Habs i natt är för höga. Habs brukar ha koll på Bruins spelstil och man dominerar historiskt sett mot de. 7-2-1 senaste 10 mötena med Bruins. Båda lagen har samma förutsättningar som B2B, och båda valde att vila sina förstamålvakter igår.

Jag tror matchen blir helt jämn och även fast Bruins är små favoriter kommer jag plocka:

Montreal Canadiens ML @ 2.35 med 4/7 units hos Pinnacle Sports


För fler spel

Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip