Nattens enda match i NHL står Buffalo och NJ Devils för, och här tror jag form avgör.

Buffalos form har avtagit lite efter en fin svit med fyra segrar på fem matcher.
Nu har man istället bara en seger de sista fyra, och då har man bland annat förlorat mot Vancouver med 3-2 samt Edmonton med 8-3.
Senast föll man även mot bottenlaget Ottawa med 2-6 där man hade 0-4 i baken redan efter nio minuter, och man var aldrig riktigt nära att hota.

Jack Quinn var tillbaka i laget senast efter skada och det är ett plus. Det finns samtidigt bra spelare i truppen i Dahlin, Tuch och Thompson för att nämna några, men defensivt måste man upp en hel del om man ska vinna här.
Samuelsson saknas samtidigt som Rousek och Jost är dtd.

Form avgör för Devils

NJ Devils som var högt tippade inför säsongen har inte alls levt upp till förväntningarna och man krigar fortfarande om en slutspelsplats.
Det positiva är att man börjat vinna matchen och sett till de fem senaste har man tagit fyra segrar, så man har fortfarande häng på en slutspelsplats.
Nu senast slog man Toronto med 3-6 där lagets stjärnor levererade offensivt, och förutom den segern har man slagit NY Islanders, Winnipeg och Pittsburgh, så motståndet har varit riktigt bra.

Jack och Luke Hughes, Bratt, Meier, Hischier och Mercer är spelare som finns i truppen, så det finns både talang och spets i truppen, och fortsätter man prestera offensivt som på slutet så ska man ha goda chanser att vinna denna matchen.
Hamilton, Bastian, McLeod och Foote saknas samtidigt som MacDermid är ett frågetecken.

Levi (Likely) - Allen (Unconfirmed)

Speltips: 2 (inkl ot och straffar) och jag investerar 2u hos Unibet
This is the stats tab
This is the post tip