Buffalo Sabres - New York Rangers

Goalies: Nilsson (confirmed) vs Lundqvist (probable)

Buffalo Sabres gjorde det väldigt bra senast då man slog Ottawa Senators med 5-4 på bortais. Detta var Jack Eichels säsongsdebut efter att han varit skadad första fjärdedelen av säsongen. Han gjorde det bästa möjliga med att näta direkt i återkomsten och stod för 1+1 i matchen. Sabres gör det bra från den positon man är i och nu återvänder man hem till KeyBank, men hemmaspelet har inte imponerat med 3-4-3 i år.

New York Rangers är riktigt bra i år. Det var nog inte många som trodde på laget inför säsongen men under november månad har man verkligen visat att man kommer va med oss slåss om SC i år igen. Under november toppade man NHL i antal gjorde mål med ett snitt på hela 3.53 mål/match. Man ”outscored” motståndarna med hela 53-37 i målskillnad och man är 6-3-1 senaste 10 matcherna. Senast gjorde man en grym vändning mot Carolina Hurricanes efter att legat under med 0-2 efter första perioden. Detta visar på mental styrka att komma tillbaka mot sämre lag, även fast spelet inte sitter 100%.

I natt möter man alltså Sabres som man vanligtvis trivs väldigt bra mot. Rangers har vunnit 9/10 senaste mötena med Sabres och man snittar nästan 4 mål/match mot de samtidigt som Sabres gjort låga 1.70 mål/match.

Enligt mig är det klasskillnad mellan dessa lag i grunden och här tror jag inte hemmais spelar något större roll. Nästan 1.80 på Rangersseger inklusive OT tar jag gärna.

Nattens spel blir därför

NY Rangers ML @ 1.763 med 4/7 units hos Pinnacle Sports


För fler spel

Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip