Chicago Blackhawks - St Louis Blues

Goalies: Crawford (confirmed) vs Allen (probable)

Som sagt, ni som följt mig länge, vet vad som gäller när vi får odds i denna klass i den här matchen mellan Hawks och Blues. Men vi kör igen!

Chicago Blackhawks är som vanligt väldigt stabila och har spelat riktigt bra på slutet. 8 vinster senaste 10 matcherna och man fortsätter dominera på hemmais. Hawks vann senast med klara 6-3 mot Arizona Coyotes där man faktiskt tappade en 3-1 ledning till 3-3. Dock kunde M.Rozsival göra 4-3 i andra perioden och med sitt första mål den här säsongen blev hans mål GWG. Patrick Kane gjorde två raka mål efter det och kunde fullborda sitt hattrick.

St Louis Blues är i en betydligt mer utsatt position än Hawks då man trots fin form sitter på sista Wild Card-platsen. Just att Blues spelar i tuffa Central Division har gjort att varje match som kommer nu blir livsviktig då Kings och Jets jagar Blues slutspelsplats. En vinst för Blues i natt hade tagit de upp på delad 3e plats med Preds i Central. Laget har förlorat två raka matcher nu där senaste förlusten kom hemma mot Panthers. Blues hade bra lägen i den matchen men kunde endast hitta nät 1 gång.

Ja som ni vet brukar jag alltid spela på underdogen i denna matchup om vi får odds på över 2.30 på nått av lagen då jag vet att dessa lag kan varandra 100% och det är ett sånt hett rivalmöte med så mycket känslor. Båda lagen har kvalitet men 2.45 på Blues går inte att blunda för. Tycker Blues har ”mer” att spela för även om Hawks såklart också behöver ta poäng.

Nej jag kommer spela bortalaget utan att blunda.

Nattens spel blir alltså


St Louis Blues ML @ 2.45 med 4/7 units hos Pinnacle Sports


För fler spel

Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip