Chicago Blackhawks - Philadelphia Flyers

Goalies: Crawford (probable) vs Elliot (probable)

Chicago Blackhawks är inne i en liten tyngre period med 3 raka förluster. Laget är 5-5-2 i år och man är givetvis inte nöjda med den starten vilket även Patrick Kane uttryckte efter träningen igår. Senast gjorde Hawks nog en av de sämsta insatserna på väldigt länge då man blev totalt överkörda av ligans kanske sämsta lag Colorado Avalanche med hela 6-3. Siffrorna är stora men faktum med att Hawks låg under med hela 5-0 gör att denna förlust var oacceptabel, något som coach Q var väldigt tydlig med i den senaste träningen. Laget hade ett mindre ”krismöte” mitt på isen i slutet av träningen där de bekräftades att laget fick en rejäl utskällning och spelet man visar upp nu inte är ok. Problemet i PP är också något som påverkat laget och efter gårdagens träning tror jag man vet vad som gäller i natt.

Philadelphia Flyers blandar och ger som vanligt och laget har förlorat 3/5 senaste matcherna. Senast föll man mot ligans jumbo Arizona Coyotes som i och med vinsten tog säsongens första seger. Dock krävdes det en onödig OT efter att Coyotes ledat med 3-1 med mindre än 2 minuter kvar. Två snabba mål med utplockad målvakt gjorde att Flyers kom tillbaka och trots allt tog 1 poäng. Men det ska tilläggas att insatsen var under all kritik. Flyers såg ut att sova och formen känns på nedgående trend. Den enda spelare som känns het är Sean Couturier som öser in poäng för laget. Detta blir den spelare Hawks behöver ha koll på om det ska bli seger i natt.

I mina ögon har vi alltså ett Hawks i dålig form men som efter gårdagens träning borde ha tänt till. Laget är vanligtvis på hemmais ett oerhört svårslaget lag då man egentligen ska vara ett topplag i yppersta klass. Jag var verkligen inte imponerad av vad Flyers visade upp senast mot Coyotes och jag finner god chans att Hawks bryter sin negativa trend här. Visserligen brukar Hawks ha svårt mot Flyers historiskt men jag tror vilja slår statistik just i natt.

Jag spelar därför

Match: Chicago Blackhawks - Philadelphia Flyers
Spel: 1
Odds: 2.20
Insats: 3/7u
Bolag: bet365
Spelstopp: 01:00

För fler spel

Twitter: @bethockeystick



Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip