Djurgården-Örebro! Vad säger den matchen er? Det jag känner direkt är att det osar överspel ändå upp till Östersund. Två lag med dåliga defensiver bäddar för en målrik historia om ni frågar mig. Jag spelar över 4.5 mål till @1.74 med 3/5U!

Djurgården:
Åh herregud vilken match som utspelade sig på Hovet i förrgår. Luleå ledde med 1-2 när det var dryga minuten kvar att spela men med 1 minut och 8 sekunder kvar så kvitterade Djurgården genom Daniel Brodin och arenan kokade såklart. Men sedan kom en enorm kalldusch för Djurgården som med 20 sekunder kvar av matchen släpper in 2-3 och Luleå vinner matchen, TÄNKTE ALLA. Djurgårdsfansen började välla ut från arenan och många Djurgårdare som precis var på väg ur arenan fick nog en rejäl chock när dem hörde ett rejält måljubel och förstod att Djurgården hade gjort 3-3 med 11 sekunder kvar att spela. Helt galet, tyvärr för Djurgården del så vann Luleå efter straffar och det blev bara en lite magisk kväll. En helt otrolig match. Idag är det dags för ny match på Hovet och det är Örebro som gästar. Djurgården ligger på 11e plats i serien med 7 inspelade poäng på lika många matcher. Djurgården har i snitt släppt in tre mål per match hittills denna säsong och man har i snitt gjort mindre än två mål per match. Idag möter man dock ett försvar som är lite svagare än snittet i SHL och i förra matchen lyckades man göra tre mot Luleå som får ses som ett steg i rätt riktning.

Örebro:
Örebro ligger på en nionde plats i serien och har faktiskt spelat upp sig på den senaste tiden. Man kommer med tre segrar på de fyra senaste matcherna varav en väldigt tung bortaseger mot HV71 i torsdags. Örebro har haft rätt så målrika matcher i inledningen av denna säsong, totala snittet i matcherna ligger på 5.57 mål per match. Ikväll möter man Djurgården som har läckt in en hel del mål denna säsong. Örebro har snittat 2.7 mål per match framåt och jag tror faktiskt man bör göra 3 mål eller mer ikväll. Dessutom har Örebro varit riktigt riktigt giftiga i sina två senaste matcher med totalt 10 mål gjorda! När lagen möttes förra säsongen så blev det två målrika möten och två målfattiga. Jag gillar oddset på över 4.5 mål ikväll och spelar det med 3/5U!

Match: Djurgården-Örebro
Spel: Över 4.5 mål
Odds: @1.74
Insats: 3/5U
Bolag: Pinnacle Sports
Spelstopp: 16.00

Twitter: @SHLGrinder (SHL-Grinder)

Stort lycka till vid rygg!

Keep moving forward!

// SHL-Grinder

This is the stats tab
This is the post tip