New Jersey Devils - New York Rangers

Goalies: Schnieder (probable) vs Raanta (confirmed)

New Jersey Devils är troligtvis ett lag som inte kommer gå till slutspel i år om ingen drastiskt händer inom kort. Tycker laget ser oerhört sega ut och man ger inte 100% i de matcher jag följt på slutet. Laget har två raka förluster där den senaste kom mot Ottawa Senators där man föll med 2-1. En match där man försökte och försökte, men inte kunde sätta dit sina chanser. Istället var det Sens som tog 1-0 och 2-0 ledning. Devils svarade med 2-1 i PP men man fick inget rejält tryck på slutet för att hitta 2-2.

New York Rangers däremot tycker jag fått upp tempot riktigt fint såhär sista tredjedelen av säsongen. Laget är imponerande 8-1-1 senaste 10 matcherna och man studsade tillbaka direkt från straff-förlusten mot Habs med att 2-1 besegra Toronto Maple Leafs efter straffar i en jämn kamp. Leafs var laget som tog ledningen i första perioden med Rangers hittade sin kvittering i tredje. Förlängningen kan varit den bästa jag sett på länge där båda lagen hade flera klass A chanser att avgöra, men båda lagens målvakter stod pall. Rangers vann tillslut straffarna som sagt och tog extrapoängen.

Inför natten match kommer Antti Raanta starta vilket blir hans första start sedan 14 februari. Raanta har annars haft en bra säsong och har enligt mig förtjänat mer speltid. Han är 11-5-0 med ett GAA på 2.32 vilket är bra!

H2H mot Devils brukar Rangers ha bra koll i detta derby. Rangers har vunnit 7/10 senaste mötena och har ett målsnitt på 3.10 mål/match. Med tanke på hur lagens motivation och form ser ut tror jag verkligen Rangers har goda chanser att ta en ny seger i natt.

Jag kommer alltså spela


NY Rangers ML @ 1.75 med 3/7 units hos Nordicbet

För fler spel

Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip