Örebro och Rögle gör ikväll upp om oerhört viktiga poäng. Örebro måste mer eller mindre vinna om man ska ha någon chans att ta sig in i ett playoff, Rögle måste vinna för att det är så oerhört jämt mellan dem och Mora runt strecket. En väldigt viktigt match som väntar i afton. Jag kommer spela Rögle draw no bet hos Unibet till oddset 3.05, vilket innebär att om Rögle vinner så sätter vi spelet, slutar matchen oavgjort får vi pengarna tillbaka, spelet spelas som vanligt med en flatinsats.

Jag GILLAR verkligen det jag ser från Rögle. Det har jag gjort en längre period och jag tror dem har mycket goda möjligheter att hålla sig kvar i SHL. Som i den senaste matchen hemma mot Mora, en otroligt viktig match för båda lagen, en så kallad sexpoängsmatch, mer eller mindre säsongen på spel, inte riktigt så men en ofantligt viktig match. Men Rögle kommer bara ut och kör, dem bara kör och gör ett väldigt bra match och vinner fullt rättvist mot Mora med 3-0.

Det är inte bara den senaste matchen mot Mora som satt bra ut för Rögle, jag tycker man har varit ett helt nytt lag sedan Abbott kom in och tog över ledarrollen. Rögle har nu poäng i sina sju av åtta senaste matcher och man har vunnit fem av sina sju senaste matcher, vem såg det komma? Rögle såg det komma, jag tycker verkligen glöden finns i laget. Jag tror man har mycket fina möjligheter att störa Örebro här ikväll. Hade man mött Örebro hemma hade det varit annat, då spelar Örebro oftast en mer defensiv hockey och Rögle får överlag svårare om man måste styra matcherna. Nu spelar man borta, slår ur underläge och kommer möta ett mer offensivt Örebro, precis vad som passar för Rögle skulle jag säga.

Boxplayspelet har visat sig vara en akilleshäl flera gånger denna säsong för Rögle, men idag möter man ett oerhört svagt powerplay så finns goda möjligheter att klara sig lindrigt där. Dessutom har ju Rögle ett fint PP som möjligen kan utnyttjas idag mot ett Örebro som har ett medelbra boxplay.

Rögles form tillsammans med luft under vingarna känns kunna lyfta laget rejält även inför denna matchen. Örebro har visserligen också en rätt fin form, men innan det var man totalt iskalla. Det känns som att Rögle är lite för stora underdogs här idag, jag känner mig nöjd med spelet.

Match: Örebro - Rögle
Spel: Rögle draw no bet
Odds: 3.05
Insats: Flat
Bolag: Unibet
Spelstopp: 18.00

Stort lycka till vid rygg!

// Grinder

This is the stats tab
This is the post tip