Match mellan Rögle och Skellefteå, här tror jag verkligen på en målrik match och kommer därför spela över 5,0 mål hos Unibet till 1.86 med en flatinsats.

Rögle kommer senast från en stortorsk borta mot Brynäs när man föll med 4-0, innan det slog man dock Frölunda och vi får väl ändå säga att Abbotts start med Rögle har varit godkänd. Under lördagen möter man Skellefteå och det kommer givetvis bli en mycket tuff match men jag räknar absolut inte bort Rögle helt. Rögle har till och från blixtrat till på hemmais och jag ser det inte alls som en omöjlighet att man kan göra det mot Skellefteå imorgon heller. Men jag är mer sugen på överspelet än en Rögleskräll för vi vet att hemmalaget kan rasa ihop totalt ibland också och om Rögle ska ha en chans att vinna så bör man nog göra rätt många mål och då rullar även överspelet in. Rögle har framförallt varit bra i PP där man har en PP% på knappa 25% vilket är mycket bra. Tillsammans med ett bra PP har man ett iskallt boxplay som Skellefteå bör kunna utnyttja trots att Skellefteå inte har Sveriges vassaste PP direkt men det finns rejäl spets, gäller bara att man får till det och det ska inte vara en omöjlighet mot Rögle. Skellefteå har förresten i sina två senaste matcher varit inne i en rejäl målsvacka, man har faktiskt inte gjort ett enda mål under sina senaste 120 minuter hockey. Vi vet dock att Skellefteå är vassa offensivt så detta är garanterat bara en kort svacka som mest troligt kommer lossna rejält redan imorgon mot Rögle.

Skellefteå och Rögle är dem två lagen i SHL som skjuter/släpper till allra mest skott mot eget mål. Dem har alltså väldigt skottrika matcher. Ingenting talar för att fallet inte skulle bli så imorgon. Jag tycker detta överspel känns mycket fint trots Skellefteås skrala målform den senaste tiden. Ska väldigt mycket till för att det inte ska bli minst fem mål i denna matchen och inte als omöjligt att det rullar in sex mål eller fler heller.

Match: Rögle - Skellefteå
Spel: Över 5 mål
Odds: 1.86
Insats: Flat
Bolag: Unibet
Spelstopp: 18.00

Stort lycka till vid rygg!

Twitter: @SHLGrinder

Keep moving forward!

// Grinder

This is the stats tab
This is the post tip