Fem matcher i HockeyAllsvenskan idag, jag har bestämt mig för att placera tre spel, ett kommer komma här, övriga två spel kommer på twitter där jag heter @SHLGrinder. Spelet som kommer rekas här är Tingsryd att vinna efter fulltid hemma mot MODO. Vi får alltså @2.20 på Tingsryd, ett odds som jag tycker är minst 10 punkter för högt. Detta spelas med 3/5U hos Unibet .

Tingsryd har inte gått så bra den senaste tiden, man har framförallt haft oerhört svårt att göra mål. I dem fyra senaste matcherna har Tingsryd mäktat med att göra totalt fyra mål och då har man dessutom misslyckats att göra mål i två matcher. Idag möter man dock ett MODO med enorma skadeproblem/frånvaro. MODO saknar till kvällens fight en hel del spelare. Såhär skriver hockeyallsvenskan.se "Läget är oroligt i MODO-truppen, med många spelare borta. Kvartetten med Jesper Sellgren, Jakob Stenqvist, Oskar Stål Lyrenäs och Tim Wahlgren är alla på landslagsuppdrag och backen Jan Brejcak går avstängd. Dessutom kommer laget till spel utan sin kapten, Byron Ritchie. In i MODO-truppen kommer ett helt gäng med juniorspelare." Med bara den här infon så är det för mig en nobrainer att klicka Tingsryd FT till @2.20!

Lagen har mötts tre gånger denna säsong, vid samtliga tillfällen har bortalaget segrat, med andra ord har Tingsryd vunnit två och MODO en. I de tre tidigare matcherna har Tingsryd satt defensiven bra mot MODO, bara släppt in totalt fem mål på tre matcher och då har man lirat två borta. Idag vänder Tingsryd deras negativa trend och tar tre pinnar.

Match: Tingsryd-MODO
Spel: Tingsryd FT
Odds: @2.20
Insats: 3/5U
Bolag: Unibet
Spelstopp: 19.00

Stort GL vid rygg, nu vänder även vi den negativa trenden!

Twitter: @SHLGrinder (SHL-Grinder)

Keep moving forward!

// SHL-Grinder

This is the stats tab
This is the post tip