Winnipeg Jets - Minnesota Wild

Goalies: Hellebuyck (confirmed) vs Dubnyk (probable)

Winnipeg Jets inledde säsongen riktigt trögt efter att blivit utklassade i sina två första matcher. Man visade upp ett tveksamt defensivt spel tillsammans med en ineffektivitet offensivt. Laget består av riktigt bra spelare och jag tyckte lite synd om laget utdelning i början, men man krigade på och på slutet har man fått utdelning. Man spelade upp sig rejält och radade upp 3 raka vinster mot Oilers, Canucks och Canes innan man senast föll mot tuffa Columbus Blue Jackets. Nicolaj Ehlers har varit stekhet och leder laget framåt med sina 5 mål framåt och 7 poäng. Lagets stjärnor Little, Scheifele och Laine ligger inte långt efter och trots förlusten senast känns det som Jets är igång.

Minnesota Wild fortsätter att ha problem och laget har endast skrapat ihop 3 poäng den här säsongen och har endast en vinst på sina 5 spelade matcher. Detta är inget man är nöjda med med tanke på vilket topplag man var förra säsongen. Laget saknar två tunga pjäser offensivt i Neiderreiter, Coyle och inte minst sin bästa spelare i Zack Parise. Parise som var tillbaka i träning verkar ha åkt på ett bakslag och missar nu några matcher till. Detta är såklart tunga avbräck för Wild och jag tycker man märker det i deras spel. Även om det saknas en del offensiva nycklar är det största problemet försvaret. Man läcker in mål och Devan Dubnyk är väldigt ojämn i dagens form. 16 insläppta mål för Wild senast 4 matcherna är inte tillräckligt bra och mina misstankar om lagets problem den här säsongen fortsätter.

I natt gästar alltså Wild detta Jets i ett divisionsmöte och som vanligt brukar det alltid vara heta möten mellan dessa lag. Jets har historiskt haft det svårt mot Wild de senaste åren och förlorat 4/5 senaste mötena. Dock har då Wild varit ett väldigt bra lag och i år tycker jag inte man har samma kvalitet i år och när dessutom sina 3 kanske bästa offensiva spelare saknas måste jag hålla Jets som klara favoriter här på hemmais.

Jag kommer därför gå emot statistiken lite här och nattens spel blir därför

Match: Winnipeg Jets - Minnesota Wild
Spel: 1 money line
Odds: 1.80
Insats: 3/7u
Bolag: bet365
Spelstopp: 02:00

För fler spel

Twitter: @bethockeystick



Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip