Speltips

Speltips Elfsborg v Djurgården

Sport: Fotboll Spelstopp: 2012-03-31 16:00 Spela här

Speltips Elfsborg v Djurgården
Land: Sverige Liga: Allsvenskan
Odds: 1,66 Speltips: 1
2012-03-31 16:00 Elfsborg v Djurgården 1 1,66 holms

Jaha, med tanke på att jag har tippat Elfsborg som guldvinnare så är det ingenting att spara på från start. Ska guldet till Borås så är det vinster som gäller varje gång lag av Djurgården skrala kaliber kommer på besök.

Visst.
Det är trassel i Elfsborgs backlinje, jag är helt medveten angående det. Men vad fan spelar egentligen det för roll när stockholmarna väntas starta med Ricardo Santos ensam på topp?
Alltså! När gjorde han någon glad i seriespel senast?
Absolut, han har snubblat in ett par baljor under meningslösa träningsmatcher, men nu är det givetvis annorlunda.
Så, summan av det hela är alltså att Elfsborg hade kunnat ställt upp en backlinje bestående av fyra stycken kylskåp, herr Santos kommer ändå inte att näta (det här lär jag väl få äta upp nu).

Framåt känns Elfsborg hyperintressant, och i synnerhet nu när omständige Magnus Haglund är ute ur leken. Förväntar mig ett rakare och mer tydligt anfallsspel efter Lennartssons inträde.
Mittfältet håller som vanligt högsta allsvensk klass med Ishizaki - Svensson - Hiljemark - Hult, och ni som menar att IFK Sill har det bättre får nog tänka om.
Hoppas också innerligt att nämnde Jörgen.L lämnar både Elm och Jawo på bänken och satsar fullt ut på Vktor Claesson tillsammans med Lasse Nilsson längst fram. Känns fenomenalt - och jämfört med vad Dif kan hota med så fullständigt världsklass.

Fyra raka segrar för Elfsborg hemma mot Djurgården. Vill minnas att siffrorna allt som oftast på slutet hamnat i underkant.
En normaldag och Ellos smäller in femte raka - något jag känner som helt glasklart.

holms - 31 Mars, 2012, 00:44

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Kall-El - 2012-03-31 12:15:42

Skulle inte röra ett odds i Allsvenskan på under 1.90.

Varför?

Serien är för jämn för detta.

Dessutom är dett en premiär, Elfsborg har omfattande skadebekymmer och vi har ett bortalag som faktiskt imponerat en del under försäsongen. Dessutom ett bortalag som borde vunnit senaste matchen på "fuskplasten" om man bara haft minst gnutta tur. Ett bortalag som nu dessutom kommer bäras fram av en enormt stor klack.

Kort sagt favoritskapet ligger hos Elfsborg, men inte till ett odds så lågt som runt 1.60. Inte för mig i alla fall.

Santos, som bara snubblat in några mål i träningsmatcher har snubblat in 3 mål i de fyra senaste matchernna han spelade mot Elfsborg dessutom.

Persoligen skulle jag rekommendera att spela på under 2.5 mål då premiärer ofta brukar bli målsnåla. Om man inte vill spela på detta hade jag rekomenderat ett AH-spel på DIF.

Nicklas69 - 2012-03-31 11:46:58

Finns inget spelvärde alls i Elfsborg , de är premiär, samt Elfsborg har inte imponerat under försäsongen.
Mina slantar hamnar på DIF , som har ett väldigt spännande lagbygge som dessutom har gått riktigt bra .

Wolfer - 2012-03-31 11:03:12

Förstår inte hur ni resonerar här... Hur kan ni bara tänka på att lira Elfsborg till dryga 1.60? Premiär och förhoppningsvis är alla spelare riktigt,riktigt spelsugna (?).Dif har ett spännande lag i år och vi kan omöjligt veta om de är fågel eller fisk! Omöjligt att bedömma denna match! Vad gör man då som spelare? Jo, söker ett spelvärde! SPELVÄRDE! Och var hittar vi det? 5.50! på DIF! Solklart! Tycker att där ligger värdet! Inga stora insatser, men klart spelvärt!
I övrigt, en mkt spännande speldag idag! Go tur till er alla!
/ Wolfer

hejmike - 2012-03-31 10:12:53

Känns orättvist att nämna att Elfsborg spelar hemma idag då du om du kollar på matchen kommer få se vilka som har hemmaplan. Djurgården har nästan köpt upp halva ena sittplatsläktaren samt en hel kortsida samtidigt som Ellos inte kan sälja slut på sin egen kortsida.

Erik.Braaten - 2012-03-31 09:50:45

Hade själv tänkt spela Elfsborg idag och dessutom lagt upp en rek kring matchen. Men eftersom du redan gjort detta på bästa sätt, så nöjer jag mig med att fylla på lite, och hoppas att det är okej.

Elfsborg förlorade en enda match hemma på konstgräset, 2011, mot GAIS. På sina 15 hemmamatcher, förra året, gjorde man minst två mål i 13 av matcherna. Detta är riktigt fina siffror. På hemmaplan är man helt klart en klass för sig. Nu när man dessutom har möblerat lite i truppen så har den samtidigt blivit vassare. Råder man bot på resfebern så har jag, som Holm, svårt att se någon som skall kunna hota Elfsborg.

MEN!! Det finns alltid ett men. En premier är alltid en premier! Men det hindrar inte mig ifrån att spela ikväll!

peter j - 2012-03-31 08:34:28

har blivit så sjukt besviken på elfsborg så många gånger , kommer aldrig mer att lägga en krona på det skräplaget , det känns som laget som aldrig levererar , och till 1,65 känns det än mer löjligt , allsvenskan är en av världens sämsta ligor där alla slår alla , och att blåränderna kan streta emot över 90 min ser jag inte som omöjligt

jbf - 2012-03-31 05:47:47

Helt enig!