Portsmouth måste ha fått en magisk moralhöjdare efter att vid två tillfällen kvitterat borta mot derbyrivalen Southampton och fått med sig ett 2-2 resultat.
Och det var inga vanliga mål det bjöds på.
Chris Maguire lossade stora kanonen vid 1-1 och efter att alla trott att Billy Sharpe avgjort matchen med sitt 2-1 mål i den 89:e minuten (då stadion exploderade), då hade David Norris andra tankar och mosade in 2-2 på en läcker volley - i den 94:e minuten. Och vild glädje såklart i Portsmouth-lägret.
Toppen mot botten och ett stekhett derby, inte speciellt konstigt om Pompey fått en rejäl skjuts självförtroendemässigt nu.

Idag dags för en ny måstematch. Slutspelskaraktär i samtliga matcher nu efter att Portsmouth blev fråntaget 10 poäng efter pollettstrul i bokföringspärmarna.
Man är också i skrivande stund tio poäng efter dagens gäster, Millwall. Så den med hjärncellerna i ordning kan räkna ut att Pompey och Millwall har tagit exakt lika många poäng hittills.
Even Steven där, med andra ord.

Och! Fortfarande trassel för Millwall då Darius Handerson (19 mål) saknas även idag. Även försvararen Tal Ben Haim får fortsätta gnugga sjuksäng ytterligare några dagar, vilket också gäller Liam Trotter.

Ett desperat Portsmouth kniper ytterligare ett halmstrå i kampen om ett nytt kontrakt, om jag får bestämma.