Volendam ligger på 12e plats i tabellen och möter jumbon FC Emmen.

Jumbon Emmen har inte gjort mål på 8(!?) senaste matcherna. Deras senaste sex bortamatcher är 0-1-5 och har en målskillnad på 1-18. De får också klara sig utan mittfältaren Velda Kay som blev utvisad senast.

Volendam har inte imponerat i år heller, man har dock seriens bästa målskytt i Jack Tuyp (återkommer till han längre ner) som leder skytteligan med 19 gjorda mål på 26 matcher. Volendams senaste 6 hemmamatcher har slutat med 2-2-2 då man dock förlorat mot lag på 4e respektive 8e plats, man har under dessa sex matcher en målskillnad på 8-8. Man kommer senast mot en vinst mot FC Oss på bortaplan med 3-1 som ligger två placeringar under dem själva dvs på 14 plats.

Man kan även spela att FC Emmen inte gör mål i matchen till 2.10, men spelet känns mindre bra när Volendam är ett lag på undre halvan och när Emmen inte gjort mål på 8 matcher kommer det väl säkert nu.

Tillbaka till Jack Tuyp, han har inte gjort mål på tre matcher. Men FC Emmen är ett av hans favoritmotstånd då han på de senaste fem mötena lagen emellan har gjort 8 mål. Så nog lossnar det för den 29 år gamla anfallaren imorgon kväll.

Jag spelar hcp 0-1 till 1.80 på Volendam. Lycka till!
(Detta är min första rek)


EDITERAD 2012-04-13 00.22:46

This is the stats tab
This is the post tip