Speltips

Speltips Kungshamn - Viken

Sport: Fotboll Spelstopp: 2012-04-21 15:00 Spela här

Speltips Kungshamn - Viken
Land: Sverige Liga: Div 4 Bohuslän/Dalsland
Odds: 1,80 Speltips: Kungshamn
2012-04-21 15:00 Kungshamn - Viken Kungshamn 1,80 reffo91

1,80 på Kungshamn tycker jag är alldeles för mycket, skulle själv lagt det runt 1,40.

Har sett Kungshamn 1 match på försäsongen och mött dem 1 gång och de har många bra spelare i laget och kommer bli ett topplag. Framförallt har de en vänsterytter/ytterforward som är sinnessjukt bra för att spela i div 4!!! Man har både konstgräs och vanligt gräs, så vi behöver inte oroa oss för underlaget! En annan sak som tallar för Kunshamn är att det brukar blåsa något fruktansvärt på deras plan och det är något mycket jobbigt om man inte är van vid det.

Viken då? Jo jag har mött även dem under försäsongen och de är inte alls bra!!! Man har tappat många av de bästa spelarna sedan förra året och redan då var man nära att åka ur (klarade sig på målskillnad om jag inte minns fel?). Förra året hade dom dock ett lag som verkligen inte skulle behövt oroa sig för nedflyttning men så blev det i varje fall. Men som sagt med alla spelartapp kommer de få det tufft denna säsong!

Det enda lilla orosmoment jag har är att jag inte har några laguppställningar men tycker Kungshamn ska vinna även om man skulle sakna flera av sina bättre spelare. Förhoppningsvis har man bästa laget och då ska man bara vinna detta!

Nej här tycker jag det ska sluta med en klar 1a och hoppas någon ryggar!

Själv spelar jag med insatsen 10/10 men eftersom det här är min första rek så kanske det känns dumt för er att gå in med lika mycket då ni inte har någon koll på mina spel. Hur som helst Lycka till!

/reffo91

reffo91 - 21 April, 2012, 10:11

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
abob - 2012-04-21 12:23:18

hej Reffo:) Kul med folk som har koll på bohusserierna. Jag vill bara meddela att jag själv är en inbiten bettare, och tillika spelare/tränare i div 4 bohus, med mycket erfarenheter och kontakter både på tränar och spelarnivå i de olika föreningarna. Jag är 37 år och har spelat i div 3-4 sedan början på 90-talet. Tror som du oxå på detta spel tror oxå att skärhamn kör över svarteborg som kommer få mycket problem iår, nykomlingar, lite folk på träningar och ungt lag.
keep in touch. lycka till mvh