Speltips

Speltips West Ham - Hull

Sport: Fotboll Spelstopp: 2012-04-28 13:30 Spela här

Speltips West Ham - Hull
Land: England Liga: Championship
Odds: 2.20 Speltips: West Ham -1.5
2012-04-28 13:30 West Ham - Hull West Ham -1.5 2.20 RalleArvid

bet365 livestramar matchen.

Det behövs egentligen inte ordas så mycket om denna rek. Utsålt på Upton Park, specialsålda pistoler som skjuter ut extra mycket såpbubblor och tre poäng är ett måste för att hoppet om direktuppflyttning ska leva.

För att Hammers ska kunna bli direktuppflyttade och undvika Playoff krävs att Southampton inte bara kryssar utan även förlorar mot Coventry på hemmaplan imorgon. Detta kommer förmodligen inte ske, men det finns, som jag ser det, EN möjlighet till att så blir fallet. Det är att West Ham får in ett tidigt ledningsmål och ser till att göra processen kort med Hull imorgon för att på så sätt skicka tydliga signaler till ett Southampton som säkerligen kommer nås av rapporterna.

West Ham tar emot ett Hull som är besviket efter att ha visat en fin form på senaste och gett det en ordentlig chans men som ändå inte fått det att räcka hela vägen fram till playoff. Jag tror att luften gått ur dem, att de är glada över vad de bjudit sin hemmapublik på på senaste men att de nu inte längre har tillräckliga krafter för att kunna bjuda upp till något ordentligt motstånd mot ett West Ham som på hemmaplan har allt att spela för imorgon.

Det faktum att West Ham vet att de inte har saken i egna händer, att de oavsett om de vinner med 10-0 inte förmodligen kommer klara direktuppflyttningen, gör att det inte finns någon risk för några nerver eller för att det ska knyta sig i offensiven som säkert hade kunnat vara ett riskmoment annars. Man kommer att köra på från start och jag tror att man kommer vinna med minst två baljor mot ett Hull som inte har något att spela för imorgon.

Den potentiella startelvan så här kvällen före ser ut att bjuda på ett West Ham helt utan bekymmer, i synnerhet inte offensivt där Nolan, Noble, Taylor och O’Neil kommer servera stekhete Vaz Te och kanske inte lika stekhete Cole.

West Ham: Green; Reid, Tomkins, Demel; Collison, Nolan, Taylor, Noble, O'Neil; Cole, Vaz Te

Hull: Mannone; Rosenior, Dawson, Chester, Cooper; McKenna, Stewart, Evans, Koren; Garcia, Fryatt

2.20 för -1.5 på West Ham hos bet365 !

Lycka till lads.

RalleArvid - 28 April, 2012, 00:32

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Hultberg - 2012-04-28 13:13:31

Rygg! Come on West Ham! :)