Speltips

Speltips Silkeborg - Odense

Sport: Fotboll Spelstopp: 2012-04-30 19:00 Spela här

Speltips Silkeborg - Odense
Land: Danmark Liga: Superligan
Odds: 2.05 Speltips: 1:a
2012-04-30 19:00 Silkeborg - Odense 1:a 2.05 RalleArvid

Då Manchesterderbyt tillika Premier Leagues största match genom tiderna redan är täckt känns det onödigt för mig att gå in på den också, även om jag eventuellt skulle tro annorlunda spelar det ingen roll. Det finns en välskriven och extensiv rek ute och då är det inte mycket mer jag kan tillföra utan det känns då bättre att bryta annan mark så det blir lite spänst här på stället, som det ju alltid är herregud.

Odense har förlorat och misslyckats med att göra mål i sina tre senaste bortamatcher, detta mot motståndare som i tur och ordning är placerade som 3:a, 9:a och 11:a i ligan, inga supermotståndare alltså. Sammanlagt både hemma och borta har Odense NIO raka utan seger och av dessa hela 7 förluster och bara två oavgjorda. Idag möter man på bortaplan ett Silkeborg som har fått upp ångan betänkligt på sistone.

Silkeborg är alltså i komplett andra änden av formkurvan då man på sina 11 senaste hemmamatcher har sex vinster, tre oavgjorda och bara två förluster. Senast en övertygande 3-0seger mot det Lyngby som OB nyligen föll mot dessutom.

Odense ligger lite halvrisigt till i tabellen bara en position placerad över nedflyttning, men det faktum att man har en match mindre spelad samt att det fortfarande ändå är fem poäng tillgodo gör att den monumentala panik som antingen kan få ett lag att kvävas (Blackburn) alternativt att överprestera (Wigan) inte har infunnit sig än. Istället tror jag att det är brist på självförtroende och en ängslighet som infinner sig i huvud och ben ikväll medans hemmalaget kommer tuta och köra från start, självförtroendestinna med förvissning om att man kan plocka en ny trea.

Det har varit relativt kryssbenäget på senaste år och nämnas bör även för den som vill hitta motargument till min rek att Odense har haft tämligen trevliga erfarenheter resultatmässigt från detta möte de senaste åren. Detta är något som jag bara ser positivt på eftersom det höjer oddset på den raka ettan.

Fortfarande 2.05 för den raka ettan på Betsafe men oddset har stadigt sänkts och kommer troligen sjunka mer och mer under dagen.

Lycka till lads.

RalleArvid - 30 April, 2012, 09:37

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
RalleArvid - 2012-04-30 18:55:25

Jävla fint odds på underspelet om du fortfarande är sugen . Höjs hela tiden dessutom tycks det som!

RalleArvid - 2012-04-30 17:48:05

Okej, tack! 2-0 duger gott det med för att få in både 1:an och underspelet, innit?

donke - 2012-04-30 17:23:17

Min känska säger X.... 1-1

Skulle satt pengar på under 2.5 mål till odds 2.05(bet365 )

Hoppas du får in den på 1-0!