Speltips: Silkeborg - Odense

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2012-04-30 19:00
Land: Danmark
Liga: Superligan
Odds: 2.05
Tips: 1:a
Då Manchesterderbyt tillika Premier Leagues största match genom tiderna redan är täckt känns det onödigt för mig att gå in på den också, även om jag eventuellt skulle tro annorlunda spelar det ingen roll. Det finns en välskriven och extensiv rek ute och då är det inte mycket mer jag kan tillföra utan det känns då bättre att bryta annan mark så det blir lite spänst här på stället, som det ju alltid är herregud.

Odense har förlorat och misslyckats med att göra mål i sina tre senaste bortamatcher, detta mot motståndare som i tur och ordning är placerade som 3:a, 9:a och 11:a i ligan, inga supermotståndare alltså. Sammanlagt både hemma och borta har Odense NIO raka utan seger och av dessa hela 7 förluster och bara två oavgjorda. Idag möter man på bortaplan ett Silkeborg som har fått upp ångan betänkligt på sistone.

Silkeborg är alltså i komplett andra änden av formkurvan då man på sina 11 senaste hemmamatcher har sex vinster, tre oavgjorda och bara två förluster. Senast en övertygande 3-0seger mot det Lyngby som OB nyligen föll mot dessutom.

Odense ligger lite halvrisigt till i tabellen bara en position placerad över nedflyttning, men det faktum att man har en match mindre spelad samt att det fortfarande ändå är fem poäng tillgodo gör att den monumentala panik som antingen kan få ett lag att kvävas (Blackburn) alternativt att överprestera (Wigan) inte har infunnit sig än. Istället tror jag att det är brist på självförtroende och en ängslighet som infinner sig i huvud och ben ikväll medans hemmalaget kommer tuta och köra från start, självförtroendestinna med förvissning om att man kan plocka en ny trea.

Det har varit relativt kryssbenäget på senaste år och nämnas bör även för den som vill hitta motargument till min rek att Odense har haft tämligen trevliga erfarenheter resultatmässigt från detta möte de senaste åren. Detta är något som jag bara ser positivt på eftersom det höjer oddset på den raka ettan.

Fortfarande 2.05 för den raka ettan på Betsafe men oddset har stadigt sänkts och kommer troligen sjunka mer och mer under dagen.

Lycka till lads.
  Silkeborg - Odense
Spela på Speltips Silkeborg - Odense
RalleArvid - 30 April 2012 - 09:37
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
RalleArvid - 2012-04-30 18:55

Jävla fint odds på underspelet om du fortfarande är sugen . Höjs hela tiden dessutom tycks det som!

RalleArvid - 2012-04-30 17:48

Okej, tack! 2-0 duger gott det med för att få in både 1:an och underspelet, innit?

donke - 2012-04-30 17:23

Min känska säger X.... 1-1

Skulle satt pengar på under 2.5 mål till odds 2.05(bet365)

Hoppas du får in den på 1-0!


Insättningsbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
19:00  FC Köln - Arsenal
Fotboll - Europa League - Över 2,5 mål
1.86

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Skador & Avstängningar

bet365 Livestreaming