Speltips

Speltips Hannover - Kaiserslautern

Sport: Fotboll Spelstopp: 2012-05-05 15:30 Spela här

Speltips Hannover - Kaiserslautern
Land: Tyskland Liga: Bundesliga
Odds: 2.00 Speltips: -1.5 1
2012-05-05 15:30 Hannover - Kaiserslautern -1.5 1 2.00 master

Jag har hittat ett spelvärt spel i Bundesligas sista omgång. Hannover tar emot ett Kaiserslautern som för länge sedan blev nedflyttade. De har alltså ingenting att spela för. Resultaten har inte varit bra, förutom 1-2 på ett turligt sätt borta mot Hertha Berlin. Annars hade man inte vunnit på ett tiotal matcher innan dess. Men nu är det inte Berlin man möter, utan ett hemmastarkt Hannover.

Hannover har inte spelat bra på sistone, vilket har lett till att Europa-spel inte är garanterat till nästa säsong. De MÅSTE vinna mot Kaiserslautern för att spela i Europa nästa säsong. Det annars målglada Hannover har nu inte gjort mål på tre matcher, vilket är dåligt, men två har varit på bortaplan, och där är Hannover otroligt svaga.

Men alla som följer den tyska fotbollen vet att Hannover har en stark offensiv och brukar allt som oftast göra minst två mål i sina hemmamatcher. De är även som sagt oerhört starka på sin hemmaplan - ingen förlust denna säsong. Det enda laget som inte förlorat på hemmaplan i ligan.

Och nu tar man emot usla Kaiserslautern. När man inte har någon hemmaförlust i ligan och ställs mot ett omotiverat Kaiserslautern kan det bara sluta på ett sätt.

Hannover: Klass och motivation.
Kaiserslautern: Ingen motivation, ingen klass.

Slutsats: Kan som sagt bara sluta på ett sätt.

Raka ettan är alldeles för låg, så jag testar -1.5 till finfina två gånger pengarna. Övriga, intressanta spel i matchen är Hannover halvtid/fulltid, Hannover+Ö2.5 mål.

Rygga på egen risk & lycka till om ni ryggar.

/Master

master - 04 Maj, 2012, 23:06

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!