Speltips

Speltips Ferrer - Murray

Sport: Tennis Spelstopp: 2012-06-06 12:00 Spela här

Speltips Ferrer - Murray
Land: Frankrike Liga: Roland Garros
Odds: Odds Speltips: Murray
2012-06-06 12:00 Ferrer - Murray Murray Odds TonyYayo

Detta ska vara en match där Andy Murray står i 1.7-2.1 som högst. Mr. Murray har inte nått sin högsta form, men det har heller inte Ferrer. Däremot har Ferrer ett spektakulärt track record i denna grussäsong, men enligt mig är det precis vad vi kan kräva av Ferrer. Ferrer's 3-0 ledning på grusunderlag måste ändå i frågasättas, det första mötet var redan år 2006 - när Murray fortfarande fick bröstmjölk utav sin supermamma och det andra mötet var år 2010 efter misslyckanden i Australien.

Det är nog inget långskott att sätta sig in i Murray's tankar om att avsluta grussäsongen och återvända till Storbritannien och förbereda sig inför Wimbledon och Olympiska spelen, men samtidigt är Murray en elitspelare som besitter ett top-5 spel som definitivt kan rubba Ferrer vilken dag som helst.
Murray har en bra vinnarskalle, han är en spelare som sällan viker ner sig. När Murray är i någolunda form och visar självförtroende som han har gjort i Franska öppna då är det inte mycket som separerar honom från top 3-spelarna. Jag tycker inte att vi kan säga likadant om Ferrer, han är givetvis ett monster på grus - men han saknar punkter som gör att han aldrig kommer vara på Murrays nivå.

Gissar att spelbolagen är lite fundersamma över Murrays skada, H2H, samt att Ferrer inte tappat set hittils. Men spelar Murray som han gjorde mot Richard Gasquet så ska detta vara åtminstone en 50/50-match. Det kommer att bli en lång match och att sitta med ca. +2.5 i odds känns bekvämt.

Ut och jaga högsta odds!
C'mon Muzza!!!

TonyYayo - 06 Juni, 2012, 13:19

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!