Speltips

Speltips Italien v Irland

Sport: Fotboll Spelstopp: 2012-06-18 20:45 Spela här

Speltips Italien v Irland
Land: Internationellt Liga: EM
Odds: 2,62 Speltips: 1:a halvek: Ö 1,5 mål
2012-06-18 20:45 Italien v Irland 1:a halvek: Ö 1,5 mål 2,62 holms

Bra dag igår, även om Tyskland satt långt inne. Men om vi fick svettas å det grövsta där så slapp vi i alla fall göra det av händelserna i Södertälje. Man kan inte få allt, huvudsaken var ju dock att spelen satt.

Nya tag idag, men hoppar 1X2-spelen då oddsen känns något för låga.

Grupp C har utformat sig till ett riktigt getingbo, vilket kanske inte är så oväntat då Irland rätt väntat lär sluta på noll poäng. Då brukar övriga tre kunna skaffa sig ett tight läge inför en slutrunda.
Skulle Spanien och Kroatien kryssa idag (0-0, 1-1), då måste Italien vinna med ett par bollar - vilket de såklart är fullt medvetna om.

Och det här öppnar för ett Italien som kommer att köra gasen i botten från start.
Att man just möter ett Irland som inte har några poäng att spela för borde borga för att man slipper möta en defensiv motståndare, vilket det annars finns risk för.
De sköna herrarna från de brittiska öarna lär vilja bjuda de fans som är kvar på något för den tid och pengarna dom trots allt ned plöjt ned i det här (finns för övrigt ett annat landslag som borde resonera likadant på tisdag).

Och det här öppnar givetvis lägen för målhungriga spaggar.
Det sista jag hörde var att Balotelli är skadad. Bra, säger jag. Han har inte gjort många människor glada hittills i detta mästerskap. Istället borde Di Natale äntligen få starta, vilket ger Italien 50 % större chans till att fördubbla sin målskörd från tidigare matcher.

Hcp-ettan pröjsar överallt under 2,00. Det tycker jag ärligt talat är något för lågt. Väljer en annan väg, men med en liten lägre insats. Känns faktiskt på förhand som ett roligt spel till ett roligare odds.

holms - 18 Juni, 2012, 00:02

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Menno - 2012-06-18 01:14:20

Nu kör vi, 2-1 i paus