Speltips Ljungskile-Degerfors

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2012-06-20 19:00
Land: Sverige
Liga: Superettan
Odds: 1.65
Tips: 1
Ljungskile startade säsongen lite knackigt med tre matcher utan seger men Tor-Arne Fredheim och hans lag har blivit bättre och bättre ju längre säsongen har gått. LSK ligger på en sjätteplats med sina nitton inspelade poäng, fyra poäng bakom Halmstad på den Allsvenska kvalplatsen och laget har bara förlorat en av dem tio senaste ligamatcherna. Hemma på Markbygg Arena har Ljungskile varit riktigt svårslaget med segrar mot Brommapojkarna, Assyriska och Falkenberg och suveränen Öster är det enda laget som har rest hem med tre poäng i bagaget.

Närmast kommer Ljungskile från en tung seger då Hammarby besegrades med 1-0 på Söderstadion efter frisparksmål av Ljunggren-Eriksson och trots en massiv hemmapress på slutet så kunde LSK vinna. Den rutinerade Magnus Berglöv som vaktade målet i Marcus Sandbergs avstängnings frånvaro gjorde en riktigt bra match med bland annat en straffräddning. Får förtroendet på nytt här?

Trolig startelva för Ljungskile:

M.Berglöv

D. Bennhage, P.Björlund, P. Hopkins, R.Nilsson.

T. Mikaelsson, Genalvo, A. Kitic, A. Ljunggren-Eriksson.

K. Pavey, B. Santos.


Degerfors gjorde en riktigt stark fjolårssäsong då laget slutade på en femteplats men som inför årets säsong förlorade flera tongivande spelare som Peter Samuelsson 17 mål ifjol (ÖSK), Christoffer Wiktorsson (ÖSK), Christophe Lallet (Hammarby) och Andreas Ljunggren-Eriksson (Ljungskile). Det var spelare som inte har gått att ersätta och Degerfors har haft en tung inledning av Superettan. Laget ligger på kvalplats till Division 1 med sina tio inspelade poäng efter tolv omgångar. Formen är iskall med tre raka förluster och 2-9 i baken på dessa matcher. Degerfors har bara skrapat ihop EN(!) av arton möjliga poäng på resande fot med den inte allt för smickrande målskillnaden 1-10 vilket är sämst i hela serien. Visst, laget har haft tufft motstånd men en poäng är en poäng och det är aldrig godkänt. Så sent som i Söndags åkte Degerfors på en tung förlust i Ängelholm efter två sena mål av skåningarna och en sådan förlust stärker definitivt inte självförtroendet när läget är som det är.

Degerfors har två avbräck i försvararen Jonas Olsson (11/1) och lånet från AIK Kwame Karikari (11/4) som är avstängda här.

Ljungskile kommer med ett stärkt självförtroende och vet att man är ruggigt svårslaget för stunden. Avståndet till lagen ovanför Degerfors bara växer och laget går in i ett tätt matchande där pressen att börja ta poäng bara blir större. Ljungskile har vunnit dem tre senaste matcherna hemma mot Degerfors och har en dag längre vila i kroppen. Ljungskile hade som målsättning att ta 22 poäng innan uppehållet. Den uppgiften blir klar redan på Onsdagskvällen.

Firma Bruno Santos och Kenny Pavey ordnar segern på egen hand här?

EDITERAD 2012-06-19 14.53:34
Spela på Ljungskile-Degerfors hos Nordicbet
Spela nu
Killer - 19 Juni 2012 - 14:53
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Pettson - 2012-06-20 14:03

GL!! :)

Pettson - 2012-06-20 14:03

Inte mykt att snacka om efter en sådan här underbar rek! Självklart rygg! Sen om den går in eller inte får vi se.

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: