Speltips

Speltips Bracciali/Knowle- Chela/Schwank

Sport: Tennis Spelstopp: 2012-07-02 12:30 Spela här

Speltips Bracciali/Knowle- Chela/Schwank
Land: England Liga: Wimbledon
Odds: 1.66 Speltips: 1
2012-07-02 12:30 Bracciali/Knowle- Chela/Schwank 1 1.66 simoes1608

Såg att Jvk rekat Stepanek/Paes och kan bara hålla med, tänkte själv reka en dubbel med dem och Bracciali/Knowle men får räcka med dessa herrar idag då.
Det som framför allt fångar mitt öga är vad dem 2 paren presterat hittils i turneringen och med det som grund för reken (då jag inte har sån bra koll på dem annars) så känns det endå väldigt bra.

Chela/Schwank har hittils slagit det ihopslafsade paret Sela/Bogolomov jr i första rundan, visserligen enkelt men det hade nog vem som helst klarat och sen var man väldigt nära att åka ut mot det hyfsade paret Soares/Sa men drog det längsta strået i en 5 setare. En solid insats utan att imponera hittils enligt min egen åsikt.

Sen har vi Bracciali/Knowle som slog ut Belucci/Ball i första, liksom Chela/Schwank vann man enkelt mot ett dåligt motstånd men nu till det som får mig att spela dessa herrar! Man slog ut världsettorna Mirnyi/Nestor i 3 raka (!) vilket är något smått otroligt men man gjorde det och utan att ens spela ett tie break dessutom, visst är inte mycket att gå på men räcker gott och väl för mig när oddset är mycket spelbara 1.66.

Lycka till vid rygg :)
PS. Kohlscreiber, Youzhny, Kerber o Paszek är en ganska fin fyrling till ca 6 gånger pengarna.

simoes1608 - 02 Juli, 2012, 09:02

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
rubensvart - 2012-07-02 11:26:33

Chela/Schwank är ett i grunden klart bättre dubbelpar än Bracciali/Knowle. Enormt stark seger över världsettorna i första men att de ska göras till så stora favoriter bara för det är löjligt.