Speltips

Speltips Volandri - Ryderstedt

Sport: Tennis Spelstopp: 2012-07-10 13:00 Spela här

Speltips Volandri - Ryderstedt
Land: Sverige Liga: ATP Båstad
Odds: 3,60 Speltips: Ryderstedt
2012-07-10 13:00 Volandri - Ryderstedt Ryderstedt 3,60 Poldan

Micke Ryderstedt har goda möjligheter att skrälla i öppningsmatchen mot Volandri. Italienaren har varit skadebenägen hela året och är det inte pekfingret så är det hälsenan. Inte många rätt på den kroppen just nu och de märks också på resultaten. Han har släppt till en handfull skrällar senaste månaderna och som italienare är han naturligt instabil med väldigt varierande resultat.

Svenska teamet har tränat en vecka på plats i Båstad och enligt rapporter ser Micke ruskigt het ut. I grunden är han grusspelare och har spelat på Båstads grus sedan födseln. Det är inte omöjligt att han faktiskt kan tangera förra årets succé.

Enligt rapporter står han kvar och slår extra efter träningsschemat och erkänner själv att Volandri är en bra lottning som bör passa honom.

Rydersted fick två bra genomkörare på futurenivå innan han återvände till svensk mark för hårdträning inför Swedish Open. Självklart är det en fördel att känna sig hemma och träna på samma bana i en veckas tid jämfört med att flyga in från utlandet, spela sina matcher och sedan åka vidare.

Micke har laddat sedan debacklet i Stockholm Open inför denna match och allt över 3,50 är OK och 3,90 (som går att hitta lite här ock var är verkligen fint)

Lycka till!

Poldan - 08 Juli, 2012, 21:31

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!