Speltips SWC Race Off

Sport: Speedway
Spelstopp: 2012-07-12 19:00
Land: Sverige
Liga: Lag VM
Odds: 1.65/1.80
Tips: Danmark
Bra form nu, sitter redan på Danmark att vinna hela SWC (9.00) men hoppar in med en rek på just Danskarna även i race offet! 1.65 känns lite för högt på ett Danmark med grymt lag på pappret, någon tiondel mindre hade speglat förutsättningarna bättre.

Känns som Polen hade sin chans på hemmabana i Event 1, nu på Svensk mark är Danskarna för bra helt enkelt! Lagen som kör är Danmark, Polen, Storbritannien och Tjeckien. Tjeckerna kommer komma stensist den saken är säker.. Trupperna ser ut som följande:

Danmark - Pedersen, Iversen, Jepsen Jensen, Madsen. De två bästa förarna i Elitserien (och världen) + Madsen som har hittat formen rejält och Jepsen Jensen som kör på hemmabana!

Polen - Tomasz Gollob, Maciej Janowski, Piotr Protasiewicz, Krzysztof Buczkowski. Walasek blev alltså petad efter sin urusla insats i Event 1, känns som att man tappar oerhört mycket potentiell kraft i det bytet, även om Walasek körde dåligt då så har han en oerhört hög högstanivå, klart positivt för min Danmarks rek.

Storbritannien - Harris, Nicholls, Woffinden, King. Snäppet sämre än Polackerna enligt mig, Harris körde grymt i Event 2 på hemmabana men det räckte ändå inte till att slå Australien som var rejält skakat i Wards frånvaro. Har svårt att se att de ska kunna hota Danmark, Nicholls har sett sina bästa dagar och King är inte mycket att hänga i julgranen i sammanhangen (om man jämför med Danmarsk trupp dvs). Woffinden är en spännande förare som kan bli nollad i ett heat för att sedan piska upp Crump i nästa, men han har åren framför sig om man säger så.

Tjeckien - Bröderna Dryml, Josef Franc, Matej Kus. Det kommer inte bli många poäng här den saken är säker.. Stensist i Race Offet allt annat är en skräll utöver det vanliga.

Eventet körs alltså i Målilla på Dackarnas hemmaplan där det regnat ganska mycket senaste dagarna, alla som är insatta i speedway vet vad Gollob tycker om regn.. Inte direkt hans favoritväder, om man säger så.

Det är helt enkelt klasskillnad här, jag förväntar mig att Iversen och Pedersen kommer visa varför de är top 3 i världen samtidigt som Madsen och Jepsen Jensen är hungriga! Vilket de med all säkerhet kommer vara.

Får se om det kommer upp fler spel när bolagen släpper lite H2H och poängspel, nöjer mig med denna sålänge!

Spelet finns även till 1.80 hos www.888sport.com om man spelar där.

EDITERAD 2012-07-12 14.02:58
Spela på SWC Race Off hos Bwin
Spela nu
trippel99 - 12 Juli 2012 - 14:02
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: