Speltips

Speltips IFK Göteborg-Syrianska

Sport: Fotboll Spelstopp: 2012-07-31 19:00 Spela här

Speltips IFK Göteborg-Syrianska
Land: Sverige Liga: Allsvenskan
Odds: 1.75 Speltips: Syr +1.5
2012-07-31 19:00 IFK Göteborg-Syrianska Syr +1.5 1.75 mr_england

Toppform på Mr_England. 5 av de 6 senaste rekarna har suttit till snittoddset 2.52. Total ROI 157 här på Rekatochklart på 38 spel. Det innebär att du gjort en ren vinst på 21 650 kronor om du satsat 1000 kronor på alla mina rekar. Det på spel som alltid redovisas som rekar och inte lösryckta citat och tankar i bloggar mm där vissa sedan väljer att redovisa statsen lite som man vill…

Allsvenskan fortsätter att vare en guldgruva. Särskilt för oss som letar värde och bortser från vad lagen heter och i stället ser till vad de presterar. Ni som följer mig vet att jag rekat emot IFK Göteborg vid ett flertal tillfällen. Årets IFK Göteborg är kanske det mest överskattade fotbollslag som någonsin existerat och det är det bara att fortsätta ta betalt då Svensson-spelarna fortsätter att spela på laget till odds runt 1.50 trots att de aldrig vinner.

Jag har skrivit om Håkan Milds arbete och IFK Göteborg i flera år nu så jag hoppar över det den här gången. Jag vill dock bara sammanfatta årets Blåvitt. En usel målvakt, inga dugliga backar, ett ok men trögt mittfält, en enda anfallare som dessutom varit så svag att det inte går att beskriva i text. Inför den här matchen har dessutom Göteborg sålt Tobias Sana till Ajax. Jag förstår Sana helt då han självklart inte ska vara kvar i det sjunkande skepp där sportchefen flera gånger uttalat sig sarkastiskt och negativt gällande hans fotbollskunskaper. För Göteborgs som lag tror jag dock inte hans frånvaro spelar någon större roll. Sana har inte levererat poängmässigt och Göteborg kan inte bli mycket sämre även om man försöker.

Den här gången möter Göteborg Syrianska på hemmaplan. Göteborg kan då den här reken skrivs spelas till oddset 1.40. Det innebär att du som tänkt spela på Göteborg tror att Blåvitt har över 71.4 procents vinstchans i den här matchen. Det är naturligtvis helt logiskt då lagen har samma antal poäng efter 16 spelade omgångar, Göteborg inte vunnit på nio matcher, förlorade mot Syrianska i årets enda möte lagen emellan och gjorde en storstilad insats mot Gefle in den senaste omgången. OBS de sista meningarna var ironi för er som inte förstod… Spelar man Göteborg till 1.40 i den här matchen måste man tvångsintas på mentalsjukhus, oavsett om Göteborg vinner eller inte!

Snart vänder det, Göteborg måste vinna en match förr eller senare och så vidare. Det har jag fått höra i kommentatorsfältet varje gång jag rekat mot Göteborg. Det är möjligt att det är sant. De kanske vinner mot Syrianska men då oddsen är så enormt skevt satta måste vi fortsätta att spela andra sidan. Allt annat är tjänstefel. Gör du inte det kommer du aldrig bli en vinnande spelare i längden. Den här gången är dessutom oddsen så sjukt satta att vi kan spela Syrianska med handicap till ett bra odds och ändå tåla en uddamålsvinst för Göteborg. Det kallar jag värde så det sjunger om det! Asian handicap +0.5 (samma som X2) till oddset 3.00 lockar en hel del. Den här gången väljer jag dock det lite fegare alternativet Syrianska med asian handicap +1.5 till oddset 1.75. Då måste Göteborg vinna matchen med två mål för att vi ska förlora. Något som Göteborg lyckats med en gång på 16 försök den här säsongen…

Spel: Syrianska med asian handicap +1.5 – odds 1.75 hos bet365

mr_england - 29 Juli, 2012, 14:28

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
mr_england - 2012-07-31 10:47:41

ch1ck: Ranegie spelade i IFK Göteborg 2007-2008.

ch1ck - 2012-07-31 10:26:36

Intressant rek helt klart! Säkert möjligt Ifk vinner som du skriver men med spelet så finns det utrymme för uddamåls förlust, vilket inte är helt osannolikt vid en Ifk vinst.
Sen sedan när spelar ranegie i Ifk!?

mr_england - 2012-07-30 10:52:17

stejarp: De ansvariga i klubben ser det. I alla fall några. Tyvärr är de flesta personer i ledningen kommunfolk eller annat löst folk som vill sola sig i glansen av IFK Göteborg. De har inget intresse/kunskap av att föra klubben framåt.

Vilket annat lag i världen med den status som IFK Göteborg har i sitt land skulle behållt sin sportchef efter två raka sjendeplatser och nu en tolfteplats. Med det haveri till lag som skapats och problemen med tränare. Gav Jonas Olsson ett extra år och nu en AIK-tränare som har en enda merit i karriären.

Håkan Mild är Göteborgs fiende nr 1. Inget kommer ändras förrän han är borta och ersatts med en duglig person.

Pettson - 2012-07-30 10:46:43

för det första kan blåvitt börja lägga an en stämning och sluta med rasismen och hackningen inom laget. sen kan de försöka spela ihop truppen. kul och vara spelare som ranegie/gerzic etc. gulliga utåt ja. gulliga gbg ja - skulle inte tro det.

Jonas O. - 2012-07-30 09:16:39

Denna blir jag fruktansvärt sugen på.

Miller är en pajas i Syrinanskamålet, reserven kan inte vara sämre.

Dunderrygg

stejarp - 2012-07-30 08:57:51

Först blir jag upprörd, nästan förbannad, sedan tar hjärnan över hjärtat och jag inser att allt du skriver är sant, så sant att det gör ont i själen. Alvbåge kostar mer poäng än vad han bidrar med, backlinjen är en katastrof, framåt är Hysén strålande fram tills dess att bollen ska över mållinjen......När man analyserar laget kan man bara konstatera att "vi" köper de spelare som är duktiga fotbollspelare helt utan att se laget som en helhet. Balansen är obefintlig. Min fundering är att hur kan jag se detta så tydligt, inte nu utan innan säsongen startade, när ansvariga inom klubben inte ser det???

Hjärnan inser att jag borde sälja hus och hem för detta odds, hjärtat säger dock något helt annat. Jag kan inte spela mot mitt älskade Blåvitt!

- Forza Blåvitt -

Pettson - 2012-07-30 01:18:57

är det samma sak som gbg att vinna med exakt typ? :)

Pettson - 2012-07-30 01:18:57

är det samma sak som gbg att vinna med exakt typ? :)

Storis - 2012-07-30 00:28:13

Finns ett jättevärde i +1.5, absolut. Vill bara tillföra att Miller blev utvisad senast och kommer inte vakta Syrianskas bur. Hos hemmalaget saknas Nordin Gerzic.

Julle - 2012-07-29 17:57:36

Kan vara den bästa reken på länge! Jag lastar in deg på den.