Speltips

Speltips Arsenal - Sunderland

Sport: Fotboll Spelstopp: 2012-08-18 16:00 Spela här

Speltips Arsenal - Sunderland
Land: England Liga: Premier League
Odds: 1.90 Speltips: Båda lagen göra mål
2012-08-18 16:00 Arsenal - Sunderland Båda lagen göra mål 1.90 Beergluuund

Äntligen börjar världens bästa fotbollsliga igen - Premier League!

Som vanligt har det hänt mycket hos Arsenal under Silly Season, men jag tycker att de till skillnad från föregående år ser starkare ut i år trots att Van Persie lämnat. Podolski, Cazorla och Giroud är alla världsklasspelare som klubben har förstärkt med.

Offensivt är Arsenal ruskigt starka men värre är det med defensiven och viktiga högerbacken Sagna saknas och kommer förmodligen ersättas av en av Arsenals sämsta spelare någonsin - Jenkinson. Även Koscielny (mittback) missar matchen på grund av skada.

Sunderland är ett hårt jobbande lag med Sebastian Larsson i laget och är väldigt starka på fasta situationer och de har precis gjort klart med anfallaren Saha som vi alla känner igen från bland annat Everton, Tottenham och Man Utd.

Jag tror det kommer bli en matchbild där Arsenal äger mycket boll och kommer skapa de hetaste chanserna då de nya spelarna vill visa upp sig plus att Arsenal kan bara spela offensivt och är ett mycket bättre lag än Sunderland. Sunderland kommer skapa sina chanser på fasta situationer och omställningar vilket passar dem bra. Den målfarliga anfallaren Saha som vi känner igen från lag som Everton, Tottenham och Man Utd har värvats och kommer sätta tryck på Arsenalbacklinjen.

Trolig startelva för Arsenal: Szczesny; Jenkinson, Mertesacker, Vermaelen, Gibbs; Arteta, Song, Cazorla; Walcott, Podolski, Gervinho.

Trolig startelva for Sunderland: Mignolet - Gardner, Cuellar, O'Shea, Richardson - Larsson, Cattermole, Colback, McClean - Sessegnon -Saha

Förra årets möten mellan lagen slutade båda 2-1 till Arsenal favör. Och troligtvis blir det något liknande i år. Ska vi säga 3-1 till Arsenal? Hur som helst så tror jag på målfest och att båda lagen att göra mål till 1,90 det tackar jag och bugar för!

Åsikter och annat? Kommentera eller skriv till mig på twitter @BerglundLinus.

Ciao.


EDITERAD 2012-08-18 02.41:33

Beergluuund - 18 Augusti, 2012, 02:41

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Beergluuund - 2012-08-18 04:41:07

Spelar även Arsenal / Man City över 1,5 mål i en dubbel till 1.97.