Speltips Volga - Lokomotiv Moskva

Sport: Välj sport
Spelstopp: 2012-08-18 15:30
Land: Ryssland
Liga: Premier League
Odds: 2.05
Speltips: 2a
Spela på Speltips Volga - Lokomotiv Moskva
Hämta din bonus på 1500 Kr här
Spela på 2a
Ttucovic.blogg.se

Den ryska ligan är inte särskilt jämn och de bra lagen slår 9 gånger av 10 de sämre lagen. Denna match är inget undantag och Lokomotiv Moskva har bättre spelare på varje position. Det finns mycker kvalité i Lokomotiv Moskva, vad sägs om Vedran Corluka, Roman Pavlyuchenko & Felipe Caicedo ("gamla" Man City talangen) bara för att nämna några. Man har även den gamle kroatiske landslagstränaren Slaven Bilić (coachade kroatien under EM-slutspelet).

Man har börjar den ryska serien helt okej med 2 vinster, 1 oavgjord och en förlust.Volga har inga större namn i sin trupp och får räknas till ett av de sämre lagen, kanske inte allra längst ner men har ändå inget på den övre halvan av tabellen att göra. Förra året så tog man ändå en hedersam 12e plats (av 16lag) men det ska nämnas att det endast skillde 4 poäng ner till 15e platsen och under nedflyttningsserien (något nytt påhitt som tyvärr börjar komma mer och mer i Europa) så gick 2 lag tom om Volga.

Man har börjat serien ungefär som förväntat (dock har man skrällt och vann mot Dinamo Moskva, även om Dinamo inte är vad de en gång var) och förlorat 3 matcher och vunnit 1.

Ttucovic.blogg.se
Spela på Volga - Lokomotiv Moskva hos Unibet
nollkoll86 - 18 Augusti 2012 - 08:16
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: