Det är ett formtoppat Strand som kommer på besök i Ljusdal. Efter sommaruppehållet så har Stand 5 vinster, 0 oavgjord, 0 förluster medan Ljusdal har blandat lite mera med 2 vinster, 1 oavgjord, 2 förluster.

Strand gjorde under uppehållet lite spelarbyten med Hudiksvall i div2. Strand fick 2st bänkspelare (dock bra spelare för div4) från Hudiksvall och skickade i sin tur iväg en vänsterback i motsatt riktning.

Till denna match så kommer Strand med i princip full styrka, saknar bara en back som är avstängd, men på den positionen har man en riktigt bra backup med sin spelande tränare istället.

Ljusdal däremot har det lite svårare, dem saknar ur sin trupp hela 8 spelare och då är det 5 spelare utav dem som skulle vara givna i en startelva i detta möte. Troligtvis får Ljusdal ihop en hyfsad startelva då dem har en bred trupp, men det är inte en elva som kommer att vinna detta i mina ögon.

Möjligen kan Ljusdal kriga sig till ett oavgjort, men troligtvsi vinner Strand detta lätt med 2-3 mål och då är 2.00 ggr pengen på en rak 2a taget varje dag i veckan med dessa förutsättningar.

This is the stats tab
This is the post tip