Speltips Newcastle - Aston Villa

Sport: Välj sport
Spelstopp: 2012-09-02 17:00
Land: England
Liga: Premier League
Odds: 2,75
Speltips: -1
Spela på Speltips Newcastle - Aston Villa
Hämta din bonus på 1500 Kr här
Spela på -1
Har jag missat något eller vad är det frågan om? Aston Villa har inte vunnit en fotbollsmatch sendan Stockholms blodbad och vad får spelbolagen att tro att de överhuvudtaget skall ha en chans mot ett storsatsande Newcastle. Jag har spelat emot Villa varje gång och i 9 av 10 fall har jag kommit undan med polletter. Min form för dagen kan inte beskrivas på annat sätt än "stekhet" och vi ska väll inte ändra på det än. ( 8 av 9 senaste spelen har suttit)

Newcastle inledde säsongen lovande med en seger över Tottenham och spelar man på samma sett mot Villa kommer det bli en storseger. På anfallet har man Ba och Cissé två spelare som snittar minst 15 mål per säsong. Att man sedan har ett starkt mittfält med bland annat Cabaye kommer göra att Villa inte kommer få låna bollen mycket imorn. Newcastle skanar förvisso Tioté men vad gör det när Aston Villa saknar en spelidé.

Villa i sin tur saknar bland annat Dunne och Agbonlahor och den som förväntas göra målen är Bent som passerat sina glansdagar. Även om Bent är på spelhumör finns det ingen som kan mata honom med bollar. Villa verka trögt, omitiverat och ber nästan om en degradering till Championship och imorgon skall Newcastle hjälpa dem på vägen.

Det går att argumentera att Newcastle hade Europaspel i veckan men för den som såg matchen så märkte man att alla nyckelspelare antingen fick sparsamt med tid eller satt på bänken.

Jag ser kan inte se hur denna match skall sluta på annat sett än med en storseger för Newcastle. Att vi sedan får 2,75 i odds ser jag som en ren bjudning från spelbolagen.

Resultat? 4-0 och varför inte ett hattrick av Cissé // come on Magpipes

Spela på Newcastle - Aston Villa hos Betsafe
Moneymaker - 2 September 2012 - 00:43
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
dhead85 - 2012-09-02 01:23

Gillar det snygga rimmet "Tioté", "spelidé".... Denna är spelad sedan flera dagar tillbaka med hög insats. Fegar dock lite och har kört Asian Newcastle -1 till 2,075. Aston Villa kommer tampas i den absoluta botten i år.

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: