Speltips

Speltips Husqvarna v Lindsdal

Sport: Fotboll Spelstopp: 2012-09-09 17:00 Spela här

Speltips Husqvarna v Lindsdal
Land: Sverige Liga: Div 2 Östra Götaland
Odds: 1,80 Speltips: 1
2012-09-09 17:00 Husqvarna v Lindsdal 1 1,80 holms

Ja, ska man resa till Husqvarna för att möta seriens bästa lag, då krävs det att du har korten rätt i näven, och helst ett par trumf att kasta fram från ingenstans.
Det har inte Lindsdal den här söndagen, det ska gudarna veta. Det är snarare tvärtom.
Så vitt jag vet så har man bara en vettig keeper i laget, den andre som blir tvingad att vakta kassen om ordinarie Ceasar Ekow inte kan spela, han är ingen du håller i handen när det blåser ute.
Och nu är det så att herr Ekow inte kan medverka i den här seriefinalen då han sitter häktad. Har svårt att tro att farbror blå släpper ut honom en snabbis för att få sparka boll. Alltså en avbräck utan dess like.
Och inte nog med det. En av lagets absolut bästa mittfältare, Johan Israelsson, ja han är avstängd.
Jag hävdar att dessa två prångt hade behövts för att ta kunna poäng här. Men jag är såklart absolut inte alls säker på att det hade gått ändå.

Husqvarna leder serien helt rättvist. Man hade redan från start ett riktigt starkt lag, men under sommaren spände man musklerna än mer och plockade in ett par klassförvärv, bland annat Semir Mete från Syrianska. Det här höjde redan en hög ribba avsevärt.
Hemma har man gått fram som en ångvält. Sex vinster, två oavgjorda och noll förluster och den klart trevliga målskillnaden 20-4. Vilket säger en hel del.

Inga nämnvärda bekymmer (så som Lindsdal har) till seriefinalen och det gäller att med blixten svara på vad övriga toppkonkurrenter gjorde i lördags. Vilket jag tror att man klarar med bravur. För är det något Lindsdal hade behövt när man gästar en serieledare, då är det en säker sista utpost.

Bolagen har tagit klar ställning, trots att det handlar om ettan mot tvåan. Jag förstår fullständigt varför. Tycker ändå att 1,80 är några tiondelar för högt. Bra spel, helt enkelt.

holms - 08 September, 2012, 23:18

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!