Speltips

Speltips Toronto FC vs Chicago Fire

Sport: Fotboll Spelstopp: 2012-09-13 01:00 Spela här

Speltips Toronto FC vs Chicago Fire
Land: USA Liga: MLS
Odds: 2.00 Speltips: 2
2012-09-13 01:00 Toronto FC vs Chicago Fire 2 2.00 SirMattBusby

Skönt att man har hittat formen igen efter två mindre bra spel. Både reken inget mål innan 23:e minuten i Sverige matchen satt och tipset på båda lag gör mål i Belgien vs Kroatioen matchen. Men denna gången ska vi över atlanten till USA. Det handlar om mötet i MLS mellan Eastern Conference jumbon Toronto FC emot ett Chicago Fire som jagar en direkt plats till Conference slutspelet.


Toronto ligger sist i den östra Conferencen med ynka 21 poäng på 27 matcher. Deras 27 matcher har slutat med 5-6-16 med målskillnaden 30-28, så de har sämst försvar i hela MLS. Formen är inget att hurra för heller då på de fem senaste matcherna har 2 oavgjorda och 3 förluster. På skadefronten ser det verkligen inte ljust ut heller då de saknar:

GK Stefan Frei (L lower leg)

FW Danny Koevermans (L knee ACL tear), stort avbräck, deras bästa målskytt i år.

DF Ty Harden (lower abdominal strain)

MF Torsten Frings (L hip), STORT avbräck, mittfältsgeneral

Tveksamma till start:

FW Eric Hassli (rib contusion), Får hoppas han startar på bänken, deras tredje bästa forward.

DF Doneil Henry (L knee tendinosis), hysad viktig back, som spelat en del i år.

Sedan står det på Chicagos hemsida att anfallaren R.Johnson inte ska medverka för Toronto i denna matchen. Det innebär att Toronto saknar sina två bästa anfallare samt att Hassli är tveksam till start i denna matchen.

Efter att läst Chicagos inför rapport till denna matchen så spelar Toronto sitt spel med mycket långbollar som skarvas till deras snabba anfallare. Så Toronto ligger mycket på sin egen planhalva och försöker sedan kontra in den. Men i denna matchen blir det svårare då de saknar bra med offensiv kraft.


Chicago ligger på en 4:e plats i den östra conferencen med bara en plats upp till direktplatsen till Conference slutspelet. De ligger för tillfället bara en poäng efter trean Houston Dynamo samt att de har två matcher mindre spelade, så detta är en ypperlig chans att klättra i tabellen. På deras 26 matcher så har de lyckats att plocka 44 poäng. De 26 matcherna har slutat med 13-5-8 med målskillnaden 35-31. Formen är också bra för dem, de har 4 vinster och 1 förlust på de 5 senaste matcherna. Skadeläget ser ljust ut för bortalaget i denna matchen, då de bara saknar backarna Gibbs och Kinnery. Men det är inga startspelare.

Som jag nämnde innan så kommer Chicago äga mycket boll medans Toronto kommer ligga mycket på kontringspelet i denna matchen. För att citera deras hemsida:

" If the Fire stay patient, the goals will inevitably come. 2-0 Fire with goals from Chris Rolfe and Austin Berry. "

Historiskt sett så har Chicago övertag då de har vunnit de 3 senaste gångerna dessa har möts.

Men detta är MLS och det är bortaplan så man ska inte lägga för stora valörer i denna matchen. Men medelinsats låter vettigt när det är sådana här förutsättningar i matchen.

Kommentera gärna vid rygg eller åsikt!

Lycka till!

@Ohlssonp

EDITERAD 2012-09-12 14.26:21

SirMattBusby - 12 September, 2012, 14:26

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
landen - 2012-09-12 17:36:17

Rygg, denna tvåa känns bra med tanke på skadeläge och form!

Hantzy - 2012-09-12 11:44:07

Tänkte reka denna efter gymmet men då slipper jag ju det. :) Chicago var riktigt bra senast mot Houston. Bra spel! Kikade runt lite på odds och SvS har 2.15 på Fire.