bet365 livestreamar matchen.

Rennes har inlett säsongen ganska svagt 1-0-3, det kan man skylla på skador, otursamma domarbeslut, eller defensiva misstag. Dessa faktorer har speglat inledningen av säsongen.

Men till denna match har mörket lagt sig och ljuset är starkare än på flera månader. Landslagsuppehållet kom ytterst lägligt och nu har man fått storstjärnan Victor Montano i 100% och han lär göra sin första start för säsongen här. Trion med Pitriopa, Erding och Montano håller hög klass i Ligue 1 och kan avgöra mot alla motstånd. Bakom den trion har man en av världens största framtidslöften, spelgeniet Yann Mvila! Inga skador eller avstängningar att rapportera om.

Lorient har inlett säsongen strålande med 2-2-0 och det är bra med tanke på Lorients mått. Lorient har haft en hel del flyt i inledningen, 2-2 borta mot PSG där man var stundtals Utspelade i andra halvlek och minst Fem klara missar av Menez från en förlust. Mot Montpeiller vände man 0-1 till 2-1 på stopptid vilket tyder på stark moral, innan hade dock Montpeiller chans att avgöra både 3 och 4 gånger. Lorient har under landslagsuppehållet spelat mot Guingamp och förlorade där med 2-0. Man har också under uppehållet tappat sin stora fixstjärna och kreatör Arnold Mvuemba som gick till Lyon, givetvis ett enormt avbräck.

Rennes har 7-1-1 hemma mot Lorient historiskt och vann förra säsongens möte 2-0.

Ettan står högt och måste synas.

Twitter: www.twitter.com/jesperrydh

This is the stats tab
This is the post tip