Speltips

Speltips Djurgården-Södertälje

Sport: Ishockey Spelstopp: 2012-09-18 19:00 Spela här

Speltips Djurgården-Södertälje
Land: Sverige Liga: Hockeyallsvenskan
Odds: 1.60 Speltips: 1
2012-09-18 19:00 Djurgården-Södertälje 1 1.60 Chrilleman

Tänkte slänga in min första rek här, tredje omgången av hockeyallsvenskan fortsätter ikväll och Djurgården möter Södertälje på Hovet.

Allt annat än en etta här skulle förvåna mig och jag ska förklara varför.

Djurgården:
Djurgården har börjat säsongen med en seger hemma mot Almtuna och en förlust borta mot Troja Ljungby och har ägt matchen rejält båda gångerna och borde ha full pott, första matchen dominerade man från start till mål och visserligen blev de 3-2 men de var aldrig riktigt dramatiskt. Senaste matchen så började man nervöst men spelade upp sig rejält efter en medioker första period man tog också lednigen men slarvade i 2 minuter och de räckte för att Troja skulle vända matchen till 2-1 och efter det målet så ägde Djurgården matchen och hade flertalet klara målchanser som man borde ha gjort mål på och man borde vunnit matchen. Powerplay-spelet har även de sett rätt bra ut med 2 mål i första matchen och bra tryck senast.

Södertälje:
Södertälje har börjat säsongen svagt med två förluster den första dock borta mot Mora som är ett bra lag (5-3) men den senaste plumpen komma hemma mot det ständiga mittenlaget Oskarhamn där man förlorade med klara 2-4 och laget såg inte ut att vara samspelta eller dra åt samma håll och man uppträdde långt ifrån de topplag man vill vara. Man har en rätt så tunn trupp med en del gamla hemvändare som inte lyckats producera på ett tag nu och målvaktssidan ser inte alls bra ut enligt mig.

Med detta sagt och att Djurgården historiskt är ett väldigt hemmastarkt lag så tippar jag en etta i den här matchen hos Unibet där oddset just nu ligger på 1.60.
Hoppas ni vart klokare av den här reken och ge gärna respons både positivt och negativt! :)

Chrilleman - 18 September, 2012, 01:45

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Jonas O. - 2012-09-18 13:43:16

Tror också stenhårt på denna.

_gamen_ - 2012-09-18 13:15:16

rekatochklart
Dagens Bästa? Men alltså... Ska man skratta eller gråta?

_gamen_ - 2012-09-18 11:37:39

Enligt mig så är allsvenskan alldeles för tajt och oviss än så länge för att spela någon match till 1.60.
DIF har verkligen inte imponerat hittils och detta är ju ändå ett derby. Jag tror (och hoppas) att dif vinner men absolut inte spelbart till 1.60!
Ser väldigt mycket mer spelvärde i ssk-vinst faktiskt då de har överodds, men avstår helt från spel på matchen.
Allt gott