Speltips

Speltips Cittadella - Pro Vercelli

Sport: Fotboll Spelstopp: 2012-10-01 19:00 Spela här

Speltips Cittadella - Pro Vercelli
Land: Italien Liga: Serie B
Odds: 1.80 Speltips: Ö 2 Mål
2012-10-01 19:00 Cittadella - Pro Vercelli Ö 2 Mål 1.80 jbf

Jag har rekat 18 spel denna säsong än så länge och jag har fått 12 rätt, hyfsat facit ändå. Flera av dessa rekar är italienska dessutom. Och även idag rekar jag en match i Italien och det är en trevlig måndagsmatch i Serie B, Cittadella tar emot den klassiska klubben Pro Vercelli på hemmaplan. Jag har en känsla på målrikt, men det kan likväl bli 1-1 eller 2-0 eller liknande...

Men som sagt, främst tror jag på målrikt, eller ja iallafall 3 mål. Cittadella är ett lag som skapar väldigt mycket chanser, dom är dock ganska dåliga på få dit dom titt som tätt. senast mot Livorno på bortaplan så var dom ett snäpp bättre än Livorno och skapade mängder med chanser, tillslut fick dom oavgjort 2-2, men det satt hårt inne. Att få med sig 1 poäng borta mot Livorno av alla lag är inte helt lätt. Men kanske hade man varit förtjänt av 3 poäng ändå, nåväl 1 poäng är ändå bättre än 0 poäng.

Jag brukar spela en del överspel när Cittadella har match, och ofta har det gått in. T ex borta mot Crotone dominerade dom fullständigt och gjorde 0-1 men sedan tappade man totalt sista kvarten och förlora med 3-1....det svänger om Cittadella med andra ord!

Det finns ju några lag som brukar vara med fler målrika matcher än andra och Cittadella är absolut ett av dom.

Pro Vercelli då? Ja dom har faktiskt bjudit på fin fotboll emellanåt, men när man är nykomlingar får man absolut inte bjuda på något som man gjort ibland. Dom 4 senaste matcherna Pro Vercelli spelat har faktiskt slutat med Ö2.5 Mål, dom två första sluta bara med 1 mål. Samma gäller Cittadella som också dom har 4 matcher som slutat med Ö2.5 mål och sedan 2 som slutat med U2.5. Så enligt statistiken så är det alltså Ö2.5 Mål som gäller i denna match.

Pro Vercelli har iallafall minst en farlig spelare i Tiribocchi som mycket väl kan göra mål.
I övrigt så kan jag ju inte säga att jag har superkoll på alla spelare men min feeling säger att det blir iallafall 3 mål men inte helt säkert, därför fegar jag lite med Ö2 Mål som gör att det blir pengarna tillbaka vid endast 2 mål och vinst vid 3 Mål eller fler.


Jag spelar 8,5/10 Units på Över 2 Mål mellan Cittadella-Pro Vercelli till oddset 1.80 @ bet365

Lycka till om ni ryggar!
Twitter @jagbaraforlorar

jbf - 30 September, 2012, 22:00

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!