Speltips

Speltips HK Malmö-Lugi

Sport: Handboll Spelstopp: 2012-10-07 16:00 Spela här

Speltips HK Malmö-Lugi
Land: Sverige Liga: Elitserien
Odds: 1,90 Speltips: 2
2012-10-07 16:00 HK Malmö-Lugi 2 1,90 Karabatic

Vi tar det kort, Lugi är seriens mest formstarka lag för tillfället. Man har börjat säsongen otroligt imponerande med full pott och fyra raka vinster. Lägg därtill att man fullständigt körde över Kristianstad senast, backade tillbaka och körde över gästerna en gång till. Och det gjorde man mot ett lag som också visat upp bra form sedan förbundskapten Lindgren tog över skutan. Mäkta imponerande!

Lugi har till denna säsongen fått ihop ett homogent lag med flera potentiella matchvinnare. Man har hot på alla positioner, en målvakt som inlett säsongen förtroendeingivande samt praktiserar ett kontringsspel som kan sorteras in i facket ”toppklass”.

Visst, Lugi har haft svårt i Malmö de senaste åren, men säsongens upplaga slår Malmös dito alla dagar i veckan. När bolagen är så generösa att de ger oss ett odds på 1,90 kan man inte annat än tacka och ta emot, lägga spelet och njuta av matchen.

För den som vill kräma ur lite fler tiondelar ur bolagen kan man kombinera Lugi med IFK Kristianstad som hemmaspelar mot Drott. Bortamatchen i Kristianstads nya arena är den svåraste på hela säsongen och Drott har självklart inget att hämta mot ett Kristianstad som kommer vara så in i helvetes revanschsuget efter ovan nämnda förlust mot Lugi i förra omgången.

Jag kör således två tunga spel, singlar Lugi och dubblar i ett annat spel med Kristianstad.

Säger som jag brukar, skynda att fynda!


Karabatic - 06 Oktober, 2012, 21:37

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
FiddeP - 2012-10-04 23:10:00

IFK Kristianstad - Drott spelas på söndag kl.16.15!!

/27-24