Speltips B. Mönchengladbach - E. Frankfurt

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2012-10-07 15:30
Land: Tyskland
Liga: Bundesliga
Odds: 1.67
Tips: Ö 2.5
Alla Frankfurts matcher den här säsongen har slutat med ö2.5 må, alla Mönchengladbach hemmamatcher har också slutat med ö2.5 jag har sett lages senaste matcher, det är extrem offensiv från Frankfurt och deras defensiv är verkligen inte deras starka sida. Ändå är laget obesegrade och stoltserar med raden 5-1-0 efter sex spelade matcher och då är Dortmund enda laget man tappat poäng mot! När Frankfurt spelat den här säsongen har det gjorts i snitt 4 mål per match!

Mönchengladbach åkte på tung torsk i veckan mot fenerbache i EL så dem är högmotiverade nu i ligan. Laget som kom på en fjärdeplats förra året och som var oerhört nära Champions League-spel den här säsongen har inlett den här säsongen uselt. En vinst på 6 matcher i Bundesliga, man missade Champions Leauge och i EL har man ett kryss efter att Wendt missat straff i sista sekund och senast torskade man som sagt mot Fenerbache.. Ett tydligt tecken i Mönchengladbach matcher är mål, mål och mål. De tre senaste matcherna har det vart hela FEMTON mål! I ligan har dem gjort och släppt in sammanlagt 19 mål, alltså över tre mål per match..

Mycket statistik men även det jag sett av lagen talar för att spelet ska sitta, ett hemmalag som är pressat och måste gå framåt för en vinst och mål mot ett bortalag som har mottot "anfall är bästa försvar" och som inte är rädda för något, det mesta talar för en målfest!

Lycka till om ni ryggar! //Mirace
Spela på B. Mönchengladbach - E. Frankfurt hos Ladbrokes
Spela nu
Miracle - 7 Oktober 2012 - 09:57
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
MFFQPR - 2012-10-07 13:58

Hahahaha bra du spelar mot mig jävla sandkrabba, riktig kompis

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: