Speltips

Speltips B. Mönchengladbach - E. Frankfurt

Sport: Fotboll Spelstopp: 2012-10-07 15:30 Spela här

Speltips B. Mönchengladbach - E. Frankfurt
Land: Tyskland Liga: Bundesliga
Odds: 1.67 Speltips: Ö 2.5
2012-10-07 15:30 B. Mönchengladbach - E. Frankfurt Ö 2.5 1.67 Miracle

Alla Frankfurts matcher den här säsongen har slutat med ö2.5 må, alla Mönchengladbach hemmamatcher har också slutat med ö2.5 jag har sett lages senaste matcher, det är extrem offensiv från Frankfurt och deras defensiv är verkligen inte deras starka sida. Ändå är laget obesegrade och stoltserar med raden 5-1-0 efter sex spelade matcher och då är Dortmund enda laget man tappat poäng mot! När Frankfurt spelat den här säsongen har det gjorts i snitt 4 mål per match!

Mönchengladbach åkte på tung torsk i veckan mot fenerbache i EL så dem är högmotiverade nu i ligan. Laget som kom på en fjärdeplats förra året och som var oerhört nära Champions League-spel den här säsongen har inlett den här säsongen uselt. En vinst på 6 matcher i Bundesliga, man missade Champions Leauge och i EL har man ett kryss efter att Wendt missat straff i sista sekund och senast torskade man som sagt mot Fenerbache.. Ett tydligt tecken i Mönchengladbach matcher är mål, mål och mål. De tre senaste matcherna har det vart hela FEMTON mål! I ligan har dem gjort och släppt in sammanlagt 19 mål, alltså över tre mål per match..

Mycket statistik men även det jag sett av lagen talar för att spelet ska sitta, ett hemmalag som är pressat och måste gå framåt för en vinst och mål mot ett bortalag som har mottot "anfall är bästa försvar" och som inte är rädda för något, det mesta talar för en målfest!

Lycka till om ni ryggar! //Mirace

Miracle - 07 Oktober, 2012, 09:57

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
MFFQPR - 2012-10-07 13:58:10

Hahahaha bra du spelar mot mig jävla sandkrabba, riktig kompis