Speltips

Speltips Manchester United v Braga

Sport: Fotboll Spelstopp: 2012-10-23 20:45 Spela här

Speltips Manchester United v Braga
Land: England Liga: Champions League
Odds: 1,90 Speltips: Båda lagen gör mål
2012-10-23 20:45 Manchester United v Braga Båda lagen gör mål 1,90 holms

Sir Alex är inte blyg och litar på att sina offensiva krafter ska lösa de tre poängen hemma mot Braga.
För han bekräftade nämligen tidigare under gårdagen att Rio Ferdinand kommer att vila inför söndagens batalj mot Chelsea.
Lägg där till att Phil Jones är skadad, Chris Smalling likaså och att även Parice Evra får ledigt inför andra uppgifter så ... ja, det är inget som skrämmer nämnvärt vad gäller defensiven i alla fall.
Och ifall någon hade missat: Vidic är fortfarande långtidsskadad.

Att United inte är bergsäkert bakåt har vi också sett vid flertalet gånger den här säsongen. Två insläppta mot Fulham. Två insläppta mot Southampton. Tre insläppta mot Tottenham. Två insläppta mot Stoke (h).
Visst förstår man tanken bakom köpet av Van Persie med det läckaget bakåt.

Nu möter man Braga i Champions League. Och det är ett lag som offensivt har klart bättre kvaliteter offensivt än lag som Southampton, Fulham och Stoke.
Portugiserna inledde med att förlora 0-2 hemma mot Cluj. Men det är också siffror som var en aning skeva. Eller vad sägs om detta:
Avslut på mål: 23-4
Avslut utanför mål: 12-6
Men blixten kan inte slå ned två gånger på samma ställe. Utdelning måste komma. Och det gjorde den i omgången efter då Braga åkte till Istanbul och besegrade Galatasaray med 2-0.

Braga är klart kompetent. I sina ljusa stunder. Men det kan också svänga rejält i dörrarna, både bakåt och framåt. I senaste ligamatchen 4-4 hemma mot Olhanense efter en sen kvittering (90+4) av Douglau. Vilket Rödnäsan såklart är medveten om.

Jag tror inte att man gör några fyra mål på Old Trafford. Men med tanke på vilka enorma pjäser som saknas i hemmalagets bakre delar så känns det faktiskt hur logiskt som helst att man i alla får jubla minst en gång.
Och att De Röda Jävlarna i sin tur gör mål, den diskussionen behöver vi inte ens ge oss in i.

1,90, så jävla spelbart, om ni ursäktar språket.

holms - 22 Oktober, 2012, 23:38

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!