Speltips Storvreta IBK v Caperio/Täby FC

Sport: Innebandy
Spelstopp: 2012-10-23 19:00
Land: Sverige
Liga: Superligan
Odds: 1,70
Tips: 1 (-1,5)
Förra veckan innehöll inga större problem direkt. Nu siktar vi på fjärde raka vinsten och vänder blickarna mot Fyrishov, Uppsala.

Storvreta IBK (-1,5) v Caperio/Täby FC @1,70 Expekt

Tycker det är ett perfekt läge att kliva in på Storvreta nu. Senast mot Pixbo kändes det verkligen att det skulle komma en dipp efter Championsäventyret. Det har det gjort samtliga säsonger tillbaka. Nu väntar det en betydligt bekvämare uppgift.

Täby har inför denna säsong tippats i nedre skiktet av serien. Anledningen till det är givetvis för att man tappade en av världens absolut bästa spelare, Rasmus Sundstedt. Som vi vet gick han just till Storvreta. Täby tappade inte bara honom utan också slitvargen Kristoffer Svensson. Världens bästa irritationsobjekt i boxplay? Täby tappade också sin coach ”Binge” till just, Storvreta.

Täbys truppstatus då? Jo, den ser lite ljusare ut. Urwäder och Hyvärinen är tillbaka med långt ifrån formtopp ska vi tillägga. Målkungen Hagberg dras med en fotskada men det lutar åt spel. Inte hundra i honom heller. Bortafacit kunde se bättre ut. Bara förluster mot soplaget Jönköping samt ihåliga Falun.

Storvreta har inga större avbräck inför matchen av det jag har hört från spelare i laget. Som jag nämnt tidigare är detta en passande uppgift. Holtz och Öhman öser in kassar. Kohonen fortsätter producera som vanligt. Klintsten är tillbaka i kassen också efter att ha vilat mot Pixbo. Just det tycker jag är en av dem stora anledningarna till förlusten mot Pixbo. Engholm var bedrövlig i kassen. Det vet alla vi som såg matchen.

Minns jag inte helt fel så har Storvreta vunnit dem 8 senaste matcherna lagen i mellan. Kan faktiskt vara mera. Då hade Täby bra mycket bättre lag och Storvreta ”sämre”. Nu är det tvärtom. Tror på en komfortabel seger här med ca 4 bollar och spelar därför Storvreta (-1,5) till 1,70 hos Expekt.

Följ gärna på twitter för fler spel: https://twitter.com/Johanssons1990
Spela på Storvreta IBK v Caperio/Täby FC hos Expekt
Spela nu
IB. - 23 Oktober 2012 - 00:29
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Kassören - 2012-10-24 02:08

Skön vinst!

IB. - 2012-10-23 00:49

Kan tillägga att det är 4 units som satsas på detta spel.

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: