Speltips

Speltips Stoke-Sunderland

Sport: Fotboll Spelstopp: 2012-10-27 16:00 Spela här

Speltips Stoke-Sunderland
Land: England Liga: Premier League
Odds: 2.00 Speltips: 1
2012-10-27 16:00 Stoke-Sunderland 1 2.00 mr_england

Fyra raka vinster nu till oddsen 2.02, 2.15, 2.00 och 2.00. ROI 156 efter totalt 53 rekar. Det innebär att du gjort en ren vinst på 29 650 kr om du satsat 1000 kr på alla mina rekar. Rygga eller var konstig!

Den här gången spelar jag på Stoke att vinna mot Sunderland till härliga oddset 2.00 hos bet365 . Ett riktigt bra spel till ett för högt odds. Jag tror att Stoke har mer än 50 procents vinstchans.

Stoke och Sunderland har båda skrapat ihop 8 poäng i Premier League. Stoke har dock en match mer spelad. Trots det tycker jag att Stoke har startat säsongen bättre än Sunderland. Både spelmässigt och resultatmässigt. Stoke har haft fem riktigt tuffa matcher mot Arsenal hemma, Manchester City hemma, Chelsea borta, Liverpool borta och Manchester United borta. Sunderland har endast haft två riktigt tuffa matcher mot Arsenal borta och Manchester City borta. Nej, jag räknar inte längre in Liverpool hemma i den här kategorin.

Stoke har så här långt gjort det bra mot tufft motstånd. I den enda hemmamatch de haft mot ett ”vanligt” lag vann man enkelt med 2-0 mot Swansea. I de övriga två hemmamatcherna har man spelat oavgjort mot Arsenal och Manchester City. Jag tycker Stoke har börjat säsongen riktigt bra och ser starkare ut än tidigare år. De har dessutom värvat bra och har nu en riktigt stark trupp. Mittbacksparet Shawcross och Huth har hållit högsta klass och har även varit farliga framåt, yttrarna Etherington, Pennant och Kightly har även de varit mycket bra medan Peter Crouch har varit dominant framåt i många av matcherna. I mitt tycke är Stoke ett bättre och mer stabilt lag än Sunderland. Jag är övertygad om att Stoke kommer börja klättra i tabellen nu när spelschemat blir enklare efter den tuffa inledningen.

Även om Sunderland har startat säsongen ok så tycker jag inte att de imponerar. De var klart sämre än Newcastle senast trots hemmaplan och det enda som räddade en poäng var att Newcastle fick en man utvisad. I mitt tycke är Sunderland ett ganska slätstruket lag utan några riktiga toppar. Dyra värvningar som Steven Fletcher och Adam Johnson imponerar men det är ändå inga spelare som lyfter ett lag till stora höjder. Sebastian Larsson lyfts ibland fram som en stor spelare i svensk media men i England ses han bara som en medelmåtta som är bra på fasta situationer.

Skador och avstängningar:
Det ser väldigt bra ut för båda lagen och jag tror inte det är skador eller val av startelvor som kommer avgöra den här matchen. Whelan är osäkert startande för Stoke men kan vara tillbaka. Om han inte startar tar Whitehead troligtvis hans plats. Owen är hör och häpna ännu inte helt skadefri. I Sunderland är Cattermole tillbaka efter avstängning och Bardsley och Vaughan är tillbaka efter skador.

Förutom att Stoke har hemmaplan och är ett riktigt bra hemmalag, har bättre spelare än Sunderland och spelat bättre än Sunderland så här långt i säsongsinledningen så tror jag även att de har mer spets än Sunderland i form av sin styrka på fasta situationer. Allt det här tror jag avgör till Stokes fördel i den här matchen.

Spel: Stoke vinner mot Sunderland – odds 2.00 bet365

/Mr_England

mr_england - 26 Oktober, 2012, 16:17

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Blancoo - 2012-10-27 14:10:48

ops, fel!

Blancoo - 2012-10-27 14:10:12

Tror inte alls på Barcelona ikväll. Skakigt spel säsongen igenom och jag som följer spanska ligan frekvent vet att åka till Rayo på bortagräs är en väldigt svår uppgift. Planen är dessutom horribel vilket absolut inte gynnar Barcelona som vill ha kortklippt vattnat gräs och var så säkra på att planen kommer likna en åker ikväll. Tycker att om man är ute efter bra bank så är Schalke att göra Ö 1,5 mål till 1,40 @bet365 eller dylikt.

Här är dock dagens bästa om ni frågar mig:

Stoke - Sunderland : 1 1.90
Reims - Troyes : 1 1.88
Nancy - Paris SG : 2 1.47
Schalke 04 - 1. FC Nürnberg Antal mål - hemmalag: över 1.5 1.36
Verona - Lanciano : 1 1.45
Cardiff - Burnley Antal mål: över 2.5 1.57
AC Milan - Genoa Båda lagen gör mål: Ja

Odds från Betsson .

Kall-El - 2012-10-27 12:50:51

Är det bara jag som spontant tycker detta skriker 0-0 eller möjligen 1-1?

mr_england - 2012-10-27 11:52:57

BajenWolves: Du har rätt kunde uttryckt mig bättre. Ville inte skriva exakt samma som i förra Stoke-reken så därför ändrade jag. Hoppas dock folk förstår vart jag vill komma med att Stoke nu har en stark trupp.

thomas88: Mitt huvudargument är att Stoke är starkare än tidigare säsonger och kommer visa det nu efter sin tuffa inledning. Att två lag är resultatmässigt jämngoda då de mött olika motstånd betyder väldigt lite. Om Real förlorar mot Barca i första omgången av La Liga och Granada slår Deportivo. Är då Granada bättre än Real?

Lycka till!

thomas88 - 2012-10-27 11:04:06

Hoppas att du har rätt. Men jag är starkt sketisk till att spela på engelska matcher. Att av ett utbud på 15 engelska matcher, välja ut en match att ha så starka indikationer på förutsägbart resultat som denna får åtminstone mig att tveka. Av 8 respektive 7 matcher som de redan har spelat har de vardera spelat X i 5 ! De har lika många poäng! De är resultatmässigt jämngoda! Att Stoke "är bättre" --är ett sådant argumant som jag trodde bara Matte Forslund och Glenn Hysén hade som stärkande argument nuförtiden? Till oddset 1.95 väljer jag hellre Reims - Troyes 1:a + Nancy-PSG 2:a Nu är undersökningen ändå gedigen, så jag hoppas att ni har framgång.

BajenWolves - 2012-10-27 06:03:44

Jojo, förstår. Ingen fara;) Blev dock förvånad över att du skriver hans namn och du själv håller på Wolves. Reken gäller ju trots allt matchen i dag. Men som du säger, det är ju ett gott betyg på truppen när man kan låna ut en kille av den kalibern.

Tror jag tar denna i hop med Wolves och ö2,5 mellan Freiburg- Dortmund som dagens trippel nr1@5,90.

UP THE WOLVES!

mr_england - 2012-10-27 00:18:48

BajenWolves: Det jag försöker få fram är att Stoke har ett väldigt starkt lag. Kanske skulle skrivit som för en tid sedan då jag rekade Stoke -1.5 mot Swansea och listat vilken bänk Stoke har istället. Jag tror dock de flesta som vill förstå gör det... Att Pennant nu lånas ut är ännu ett styrkebesked från Stokes sida.

BajenWolves - 2012-10-26 21:59:10

Pennant utlånad till Wolves tre månader. Så han lär ju inte tillföra så mycket. Inte i denna match iaf.