Jag har minsann hittat ett helt galet odds på ett mycket tänkbart spel. De flesta bolagen ger omkring 2.20-2.35 på samma spel, men Expekt är extra generösa och ger hela 2.55 på att Hellas Verona ska vinna med minst 2 mål. Tack för den!

Varför spelas just detta spel då?
Kort och gott så är Hellas helt enkelt för bra för Lanciano och bör vinna denna match tämligen komfortabelt. Med det menar jag såklart med minst 2 mål.

Hellas är ett topplag i Serie B och jag tror man tar steget upp till Serie A nästa säsong, och ska man göra det så ska en sådan här match bara vinnas, inga undantag får ske. Men spelar dom bara so dom gjorde senast i det svåra (trodde jag iallafall) bortamötet mot Livorno så kommer dom vinna den här matchen med 3,4-0, ja nu räcker det ju med 2-0 men bara för att jämföra lite. För man kontrollerade matchen totalt borta mot Livorno sist, iofs hade Livorno sin spelmotor/matchavgörare borta vilket syntes, men ändå, Hellas spelade bra och satte 2 av sina chanser vilket räcker.

Man kommer definitivt få sina chanser i denna match också, men det gäller ju att sätta dom. Denna gång ställs man mot en av Italiens mest lovande målvakter. Nicola Leali som lånats in från Juventus. Dock har man kvalité nog för att få dit dom mål som kommer att krävas. Framförallt så har man skytteligaledaren Daniele Cacia som gjort 8 mål, och det är han ensam om i Serie B denna säsong, att göra.

Lancianos bäste målskytt är backen Carlo Mammarella vilket säger en hel del. Lanciano är inte bra framåt, visserligen är dom "farliga" på fasta situationer, men kommer det verkligen räcka mot ett Hellas som är bättre på alla positioner, förutom målvakten kanske, då Hellas förstekeeper Rafael är skadad till denna match. Man har även Carrozza skadad, men inga fler. Dock får man tillbaka Rivas i anfallet vilket är en förstärkning.

Hellas har efter en lite tveksam inledning nu börjar få igång laget på allvar, de 5 senaste matcherna tagit 4 vinster och förlorat 1 match (mot ett starkt Padova borta, 2-1). På de 4a vinsterna har man vunnit 3 av dom med minst 2 mål.

Lanciano då, på deras 5 senaste matcher så har man 1 vinst men efter den vinsten så har man 2 oavgjorda och 2 förluster. Vinsten kom dessutom mot Reggina som ligger 3a från slutet just nu. Man kan inte direkt säga att formen är god, speciellt inte när man på hemmaplan förlorar mot nästjumbon empoli med 0-3, aj aj Lanciano.
Men det man kan säga om Hellas är den att formen där är verkligen på topp och göra grabbar bara sitt jobb så kommer dom vinner och det med några måls marginal. Ska vi säga 3-0?

Troliga Startelvor för dagen kan vara dessa:
Hellas Verona (4-3-3):
Belardi
Crespo-Moras-Maietta-Cacciatore
Laner-Jorginho-Hallfredsson
Gomez-Cacia-Rivas

Lanciano (5-2-3):
Leali
Aquilanti-Mammarella-Amenta-Rosania-Vastola
Paghera-Volpe
Turchi-Fofana-Falcinelli


Jag spelar 8/10 Units på Hellas Verona Hcp -1 (3-vägs) till det fina oddset 2.55 @ Expekt

Lycka till ifall ni ryggar!
Twitter @jagbaraforlorar

EDITERAD 2012-10-27 00.19:21

This is the stats tab
This is the post tip