Speltips

Speltips BP - Värnamo

Sport: Fotboll Spelstopp: 2012-11-03 15:00 Spela här

Speltips BP - Värnamo
Land: Sverige Liga: Superettan
Odds: 3,60 Speltips: 2
2012-11-03 15:00 BP - Värnamo 2 3,60 discoermee

Ja jag vet, att spela emot BP hemma på Grimsta är kanske inget man ska göra men i detta fall finns faktiskt en ganska hyfsad förklaring.

Värnamo måste vinna för att ha en chans att undvika direktnedflyttning, så är det bara. BP som har druckit stimulerande drycker enda sedan Nahir Besara sköt 2-1 till Assyriska har förmodligen tappat en och annan hjärncell sedan firandet.
Faktum är att BP darrade senast mot Varberg men som sagt knep halmstrået tack vare Halmstads ras. Spelarna är nog mer intresserade av vad som serveras på tre rätters middagen ikväll än att möta ett heltaggat Värnamo som kämpar för sin existens på ett blåsigt och kallt Grimsta.

Värnamo som dessutom har spelat fullkomligt lysande det sista två omgångarna och verkligen rest sig från de döda. Man krossade Umeå med 5-0 och innan det gjorde man en bragdvändning som kostade Halmstad en allsvensk biljett, ska tilläggas att man gjorde det på bortaplan också.

Värnamo kommer göra allt för vinna denna match, historiskt har man vinden i ryggen eftersom att man vann båda mötena förra året och BP har verkligen en tendens att spela uruselt mot just Värnamo.

Jag tror verkligen att man kommer försöka knipa sista halmstrået och mot ett par trötta och välgödda svartröda champagne vaskare ska man inte ha några problem med!

2:an spelas till 3,60. Helt klart ett gott spelvärde!

Lycka Till!

/ discoermee

discoermee - 03 November, 2012, 11:50

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!