Speltips

Speltips Newcastle-West Ham

Sport: Fotboll Spelstopp: 2012-11-11 16:00 Spela här

Speltips Newcastle-West Ham
Land: England Liga: Premier League
Odds: 1.925/3.60 Speltips: X2/X
2012-11-11 16:00 Newcastle-West Ham X2/X 1.925/3.60 RalleArvid

Spel: West Ham med asian handicap +0.5 till oddset 1.925 hos bet365 . Det är samma spel som X2 fast asian handicap +0.5 ger bättre odds.

Förra helgen snokade jag rätt på en mini-skräll i form av X/X2 i QPR-Reading. Jag tycker jag hittat ett liknande spelvärde, om inte ännu bättre även denna söndagen! Med det sagt: innan ni börjar håna och skratta ut mig här för att jag är partisk i målet: läs vad jag på ett strikt objektivt plan kommer lyfta fram för fakta för att grunda min X2:a i här:

Spelschema: Newcastle spelade så sent som i torsdags. Inte bara att de spelade, de spelade dessutom i Europa, de spelade på bortaplan och de spelade utan att vinna. West Ham spelade för över en vecka sedan och man gjorde det på ett oerhört imponerande sätt mot vad många hade trott och den mardrömsperiod med tuffa matcher som man förmodade att man skulle kamma noll från startade med poäng mot mästarna och från det känner man definitivt att en pinne borta mot Newcastle är möjlig.

Skador och avstängningar: Coloccini är avstängd efter det (mycket billiga) röda kortet mot Liverpool förra veckan. En nyckelspelare centralt i lagets ryggrad på en känslig position där det alltid är svårt att ersätta. Dessutom hade Coloccini framförallt behövts i luftrummet mot Nolan och framförallt Andy Carroll. Inte är defensiven heller stärkt av det faktum att Simpson är osäker för spel. Vidare saknas Tiote av samma anledning som Coloccini i en drabbning och mot ett mittfältsmotstånd där exakt hans spelartyp är väldigt essentiell för att vinna den fysiska kampen centralt i banan. Dessutom linkade Demba Ba av senast och missade matchen i Europa League, även om han startar så är hans fysiska status tämligen oklar. Förutom dessa båda saknas en handfull spelare på grund av skador. I West Ham är det bara Vaz Té som jag anser skulle kunna förstärka startelvan som saknas, både Tomkins och Collins ser nämligen ut att kunna vara spelklara.

Form/tabell-läge: Newcastle har kryssat 7 av sina 13 senaste matcher, alltså mer än hälften. Till det har man dessutom ett antal förluster (även om det varit mot starkt motstånd). West Ham har 3 kryss på sina senaste 7 bortamatcher. I tabellen skiljer det endast en poäng mellan de båda lagen och man har väldigt jämn målskillnad.

Personlig revansch: Det finns både i ledarstaben och hos spelarna i West Ham aktörer som på söndag nästan lika gärna skulle vilja vinna mot Newcastle som man skulle vilja vinna mot Millwall (nåja, men nästan). På det sätt som exempelvis Nolan och Allardyce känner att man blivit behandlade av klubben eller främst ledningen i klubben gör att det kommer bli ett pep-talk av guds nåde från kaptenen och tränaren inför matchen. Vad Andy Carroll anbelangar, ja, kanske han inte skulle jubla ihjäl sig om han gör sitt första mål för Hammers, men jag tror ändå det ligger i hans intresse att göra både ett och två mål samt en fin insats inför sina forna hemmapublik.

Inbördes möten på sistone: Newcastle har visserligen vunnit de två senaste mötena men innan dess hittar vi en West Ham seger och ja, just det: två oavgjorda. Inget jag lägger jättemycket vikt vid dock med tanke på att väldigt mycket har hänt i dessa båda klubbar.

Så: där har ni det, jag förstår som sagt om ni håller Newcastle som favoriter men med allt ovan nämnt så anser jag att 1.925 på bet365 för X2 (asian handicap +0.5) är klart spelbart med en liten slant! West Ham lyckas förmodligen inte vinna här men jag tror att ett oavgjort resultat är det mest troliga. För det raka krysset får ni 3.60x för.

Vad anser ni?
Oavsett vad så lycka till lads!
/@RalleArvid

RalleArvid - 10 November, 2012, 13:56

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
R.Baggio - 2012-11-11 01:29:04

Spelar du med hjärtat här??=)